Şimdi Ara

Acil Yardım! 8mb olan internetim 808kb gözüküyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Smile adsl kullanıyorum 1 ay önce bağlantı hızım 4mb idi internet hızım 800kb lere indi, müşteri hizmetlerini aradım 1 hafta sonra sorun yok sorun sizden kaynaklanıyor dediler. bağlantıyı 8mb sınırsıza çıkardım ama sorun devam ediyor. başka modem denedim olmadı, kablosuz denedim olmadı,kabloları değiştirdim gene olmadı. Acaba bu sorunla karşılaşıp giderebilen var mı?

not bağlantı şu şekil:
    ana hattan switch e 5m kablo var, switchten modeme 8 mt kablo var. ana hattan kablosuz olarak test ettim sonuç aynı.

• Hızın düştüğünü nasıl tespit ettin? Hız testi yaptıysan hangisini yaptın? İndirme hızına göre düşüş olduğunu belirlediysen anlık indirme hızını yazabilir misin ve test sonuçlarını da tabi.
  • Modemdeki sinyal degerleri nedir? Orada 'ulasilabilir maksimum hiz' gibi bir sey olmasi lazim..
    Bir de Windows'u Ag Destekli Guvenli Modda acip deneyebilir misiniz?
  • ttnet, biri internet ve global speed test gibi 3 sitede denedim. biri ve ttnette 890-1024 arası gösterdi. global speed testte ankara sunucusu ile arasındaki indirme hızı 892kb gösterdi.
    modemde 8192/900 gözüküyor. adsl2+ 8mb sınırsız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erhan!
    ttnet, biri internet ve global speed test gibi 3 sitede denedim. biri ve ttnette 890-1024 arası gösterdi. global speed testte ankara sunucusu ile arasındaki indirme hızı 892kb gösterdi.
    modemde 8192/900 gözüküyor. adsl2+ 8mb sınırsız.

Merhaba,
    Modemin kullanıcı arayüzünde 8192/900 kbps görünmesi modem, kablo ve İSS'de sorun olmadığını gösterir.
    Problem testi kablosuz bağlantı ile yapıyor olmanızdan kaynaklanmaktadır. Doğrudan ethernet kablosu ile bağlanıp test yaparsanız muhtemelen normal değerleri göreceksiniz.
    Ben de kablosuz ile bağlanıp speedtest sitesinden denediğimde çok düşük değerler görürken, kablo ile bağlandığımda hız normal çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanyalcin -- 10 Ekim 2010; 20:09:46 >
  • Download testleri olcu degil. Sunu kullanmak daha iyi :http://www.pardus.org.tr/indir/
    840 KB'la indirmesi lazim..
  • ethernet kablosu ile de denedim aynı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gutshot

Download testleri olcu degil. Sunu kullanmak daha iyi :http://www.pardus.org.tr/indir/
    840 KB'la indirmesi lazim..

40kb ile indiriyor.
  • Bence sorun windows'la ilgili , MTU ayarlari karismis ilabilir. Baska bir PC ya da Live CD ile deneyebilirsiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.