Şimdi Ara

ACİL YARDIM ARKADAŞLAR NOLURSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu başlığı sırf iki üç mantıklı akıllı insandan fikir almak için açtım benim için önemli bi karar dalga geçip egosunu tatmin edecek olanlar bi zahmet ilişmesin
    yeni mezunum tm3 sıralamam 195bin hukuk istiyordum olmadı sınıf öğretmenliği yazarım olmazsa dedim o da gelmedi.
    uluslararası ilişkiler düşündüm kocaeli sakarya ve boluda.
    2 dil şartmış kendini geliştirmek şartmış iş bulmak kolay değilmiş.bende kendimi geliştirip yükseleceğime eminim.
    bugün tercih için okula gittim hocalar bi sene daha hazırlan daha iysini yaparsın sıkı çalışmayla dediler. ama ders çalışmaya başlayınca 1-2 ay sıkı tutup sonra bırakıyorum. mezuna kalırsam daha kötüsü olur diye korkuyorum.
    uluslararası ilişkiler okuyan varsa tavsiyelerini, yoksa mezunların görüşlerini merak ediyorum şimdiden sağolun bugün gece tercih için son gün..

• ??
  • Benim sana şahsi fikrim 1 sene daha hazırlan.Ama adam gibi bir hedefin olsun öyle 100-150 bin değil 30-40 binler için hazırla kendini.Olmaz deme olur,imkanın varsa dediğimi yap.

Bu arada iktisat,işletme,ual için kendini geliştirmen şart ve üniversiteninde iyi olması şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97084050D -- 4 Ağustos 2016; 18:09:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendimi geliştirip yükseleceğime eminim..... Ama.... ders çalışmaya başlayınca 1-2 ay sıkı tutup sonra bırakıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [Kaldırıldı]
    18 yıl önce açıldı
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.