Şimdi Ara

ACİL YARDIM BEKLİYORUM 2 SAAT İÇİNDE ALMAK ZORUNDAYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABALAR ÖĞRENCİYİM LAPTOBU DEVAMLI YANIMDA TAŞIMAMAM GEREKİYOR O YÜZDEN DAYANIKLI HAFİF VE PİL ÖMRÜ AZ OLMAYAN,
    YAZILIM LA UGRASIYORUM OYUNLARLA FAZLA ALAKAM YOK FİFA PES VE FOOTBALL MANAGERDAN BASKA OYUN FAZLA OYNAMAM ONLARIDA ARADA ARKADASLARA GİTTİMİZDE OYNARIZ BİDE COUNTERI UNUTMAMAK LAZIM
    EKRAN BOYUTU HAKKINDA KARAR VEREMEDİM 15.4 LER AGIR VE PİL ÖMRÜ AZ OLUYOR 14 LER İDEAL GİBİ AMA FAZLA SECENEK YOK 13 LERDE SONY VE APPLE VAR ONLARDA TUZLU VE SERVİSİ PAHALI GELİYO (ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM) 12 LER DE UFAKMI OLUR HİÇ KULLANMADIM DAHA ÖNCE Bİ EL ATSANIZ

MODEL VE MARKA KONUSUNDA YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM FİYATTA EN FAZLA 3 MİLYARA KADAR ÇIKABİLİRİM ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER

• Dell XPS 1210... Bulabilirsen aradığın notebook olabilir... Ufak olur diye ekranını kastediyorsan kesinlikle problem olmaz.. Çözünürlüğü büyük ekranlarla aynı zaten, ama çok daha keskin ve net görüldüğünden problem olmuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 3 Nisan 2007; 13:52:51 >
  • neden acil
  • DELL VATANDA VAR DÜŞÜNDÜĞÜM NOTEBOOKLARDAN BİRİ
    DEDEM ALACAK VE AKSAM MEMLEKETE GERİ DÖNÜYOR :( ALDIM ALDIM YOKSA 2 AY DAHA BEKLERİM
  • 15.4inç 2ghz 2gb ramli bir dell var bimekste 1449$+kdv onu kaçırma derim çok işini görür.
  • ufak ve zarif bişey arıyorsan arayışını dell değilde sony e yönlendirmelisin bence msi lerinde ufak notebookları var ama msidan sonyler kadar emin değilim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.