Şimdi Ara

ACİL YARDİM BİLGİSAYAR KAPANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim sorunumu we yaptıklarımı anlatıyım.

Bilgsayarı suan acmaya clştgmda acilmıyor. Fısinı cıkarıp power tusuna defalarca bstıktan snra tekrar taktgmda clisyor. 5 dk ile yarım saat arasnda kapanıyor . Cpu sıcaklgı 30 dereçeyı geçmdi 4 gb ram war 2 gb lık yuk gormdi. Fanlar temız.
    Dikkatimi ceken tek sey bilgsayar elektrık kesintisi gbi kapanmyor. Kasanın açma tusuna bir kere bsarsnda önce programları snra pc yı kapatır ya aynen öyle. Bıraz hızlı oluyor tbi bısey onereblcek warmı. Power supply de problem olup olmadgnı test edblcegm bsey warmı . Yazılmsalmıdır cewaplarnızı beklyorum . Tesekurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayarın kasasını açıp bir bak bakalım sağlam mı donanımlar ? Eğer bir şey yoksa virüste olabilir bilgisayarında çünkü bazı virüsler bilgisayarın aşırı yüklemesine sebep olarak bilgisayarı kapattırabiliyor . Açabildiğin zaman bilgisayarı sağlam bir antivirüs programıyla tarat . Olmadı yedekleme yapıp format geçersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan yeni bırsey farkettim bilgsayar kapanmıstı hçbirseye dokunmadigm halde acilmaya çlstı 3 saniye surdu tekrar sustu. Powern işgyla işlemcnin fanını gorebldm. Şuan açmaya çlşsam ekrana goruntu gelmdn kapanıyor. 5 dk da bır kendi açlmaya çlişyor suan yine oldu :-D

• Beyler ayni sorunu yasiyanlar icin yaziyorum kasanin power tusu bozulmus bende reset tusunun kablosunu anakartta powerin yerine baglayip reset tusuyla aciyorum bilgisayari :-D

• fearpirat F kullanıcısına yanıt
    bu zekandan dolayı tebrik ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.