Şimdi Ara

ACİL YARDIM BULAŞIK MAKİNESİ LG CF1455 Mİ AEG F65712 Mİ ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu iki modelden birisini bugun almam gerek kararsız kaldım kimileri aeg ye kötü diyor kimileri lg ye kötü diyor ama buharlı yıkama özelligi hijyenden dolayı lg kafamı karıstırıyor ve görüntü olarak lg daha tok ve kaliteli duruyor birde evimdeki bircok esya lg oldugundan marka bütünlügü acısından lg beni çekiyor diger yandanda yılların aeg tecrübesi vs kararsızlık cok zor yardımlarınızı tecrübelerinizi bekliyorum pişman olmayacagım bi makine almak istiyorum :DD

• LG nin bulaşık makineleri genelde sorunlu oluyor. tavsiye etmem. bende bosch ve AEG arasında kalmıştım ama tercihimi Bosch SMS63M38TR den yana kullandım. Alman üretimi ve müthiş bir alet
  • YsnYlmz77 Y kullanıcısına yanıt
    gönlümden en basından beri LG gecsede satış danısmanının ısrarla aeg grubunu tavsiyeleri ve bakmaya gittigim subedeki lg bulasık makinesindeki plastik kokusu üzerine AEG ALDIM ancak LG de buharlı yıkama olması cocuk kilidi olması daha şık ve saglam durusu ve 80 derecede yıkama gibi cezbedici özellikleri ve evimdeki diger lg ürünlerinden dolayı bütünlügü saglamak adına hala bi LG pişmanlıgı vvar ama AEG de bekledigimden cok daha iyi cıktı basit bikullanımı temiz yıkaması vs derken memnunuz sonucta aeg de en üst model üründü lg de aynı sekilde en üst bir üründü
  • AEG'de makineyi başlattıktan sonra reset atmadığınız sürece düğmelere basmak makineyi etkilemiyor. Ondan tuş kilidi gerekmiyor. Bir de hijyen fonksiyonunu kullanırsanız son durulama sıcaklığını yükseltip sabitleyerek %100'e yakın hijyen sağlıyor. Kalite algısı kişisel olduğundan o konuda yorum yapamayacağım. Ancak sahip olduğunuz makine de saydığınız özelliklere sahip, ekstra olarak da hem içi daha yüksek, hem sepetleri daha büyük, hem de yıkama sistemi çok daha farklı. Bu açıdan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yazdığınızı okuyunca bilgilendirmek istedim. İyi günlerde kullanın.
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    tskkrler okuyup cevap verme geregi duydugunuz için umarım almayı düsünpte kararsız olanlar icinde yeterince bilgilendirici olmustur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.