Şimdi Ara

Acil yardım Corsair H115i soğutmuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PUNTO MULTİJET

quote:

Orijinalden alıntı: ps4player

Hocam benim sıvı soğutma yanlış bağlantılı şekilde takılı ama çalışıyor ve soğutması çok iyi. H115 i kullanıyorum.Tek kusuru var oda çok sesli. Çok iyi soğuttuğu için sesine katlanmaya çalışıyorum :)

sıtesınden porogramını ındırın sılent modda 23 db ses olçtum
    gayet sessız

Sessiz e alınca soğutma performansı düşmez mi. Çünkü bende şu an balanced ayarlı ve çok sesli ama iyi soğutuyor.

Ben önce sıvı soğutmanın doğru bağlantılarını bir yapsaydım iyi olurdu. Şu an benim pc sıvı soğutmayı görmüyor öyle bir parça takılı değilmiş gibi. İşin ilginç yanıda sıvı soğutma işlemciyi soğutuyor. Biryerde bir bağlantı hatası var ama çözemedik gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biraz inceledim

siverstone 18-35db gürültü seviyesi var bana çok yüksek geldi 92cfm + 3,5 basınç özelliği var fanların

bendeki cooler master hyper 412= 9-36db gürültü seviyesinde. 82cfm + 2,7 basınç özelliiği var.

corsair H115i de 40db gürültü var. 104cfm +3,99basın var fanlarda.

cooler master masterliquid pro 240 da ise 6-12db gürültü var ve 66cfm + 2,4 basınç var fanlarda. bu ses seviyesinde düşük fan özelliklerine rağmen testlerde H115i ve siverstone gibi sıcaklık ölçümleri veriyor. masterliquid pro tavsiye etmez misiniz peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

biraz inceledim

siverstone 18-35db gürültü seviyesi var bana çok yüksek geldi 92cfm + 3,5 basınç özelliği var fanların

bendeki cooler master hyper 412= 9-36db gürültü seviyesinde. 82cfm + 2,7 basınç özelliiği var.

corsair H115i de 40db gürültü var. 104cfm +3,99basın var fanlarda.

cooler master masterliquid pro 240 da ise 6-12db gürültü var ve 66cfm + 2,4 basınç var fanlarda. bu ses seviyesinde düşük fan özelliklerine rağmen testlerde H115i ve siverstone gibi sıcaklık ölçümleri veriyor. masterliquid pro tavsiye etmez misiniz peki?

h115i kutusunda 45 DB ses yazıyor (nette 40 db yazıyor
    td02 120 mm ımıs

kariılastırma testlerıne bakarak alın
    corsaır 5 yıl garantılı unutmayın

seste cozum duvarı delıp pc yı yan odada calıştırmak

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

https://www.amazon.com/gp/product/B019955RNQ/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

cooler master masterliquid pro 240 önermiyorum
    h115i VERGİSİZ!
    97 dolara kadar da dustu 110 dolara aldım
    satarken de kolay satarsın

• cooler master masterliquid pro 240m çoğu yönden diğer sıvı soğutmalardan daha üstün görünüyor hem liste üzerinde hemde youtube kullanıcı videolarında vs... siz neden önermiyorsunuz liquidmaster'ı ?

bu arada 2 haftadır takip ediyorum h115i hiç 120 doların altına düşmedi. vergisiz olsa bile kapı teslim 135dolar. liquidmasterda kapı teslim 165dolar.
  • H115i kullanıyorum. Radyatörü kasanın üst kısmına yatay olarak yerleştirdim. Fakat yatay durumda devir düşüyor. max pozisyonuna getirince devir 1680 civarında kalıyor. kasayı yan yatırınca 2200lere çıkıyor devir. kasanın üst kapağını sökünce 2400 e çıkıyor. Böyle bir problemle karşılaşan oldu mu?
  • dogmatik kullanıcısına yanıt
    fan deviri mi bu?
  • Evet fan devri.
  • kapak fanlara baskı yapıyor olabilir mi?
  • Merhabalar,
    Gigabyte z170 gaming 7 anakart kullaniyorum,
    w pump diye bir giris yok, fanlar cpu fana bagli.
    Arka planda oyun calisirken ki sicaklik degerleri asagida bulunmaktadir.
    h115i su sogutucusunun sicakligi 40 C i buldugu zaman fanlar full devir calisiyor, normalde quiet modda kullaniyorum ama 1440 rpm de bile rahatsiz edici bir ses var.

ilk olarak degerler normal mi ?
    acaba sessiz fan almali miyim ?
    su sogutmanin sicaklik limiti 40 C midir ?

Tesekkurler.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/33322/af541bd5-2877-4333-babd-101d7ff9a02c.png
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.