Şimdi Ara

ACİL YARDIM... DivX ve XViD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toshiba D-R-255-S model DVD Recorder almayı düşünüyorum.

Ancak bu recorder DivX 3/4/5 formatlarını oynatabiliyormuş fakat XviD ile ilgili herhangi birşey yazmıyor özelliklerinde. XviD ayrı bir format mıdır yoksa DivX 3/4/5'i destekleyen bir makina XviD'leri de okur mu?

Lütfen bu konuda gerçekten bilgisi olan arkadaşlar cevaplasınlar. Yanlış yönlendirilmek istemiyorum, benim için çok önemli...

Ayrıca Toshiba D-R-255-S modelini kullanmış olan arkadaş varsa bu cihazla ilgili düşüncelerini yazarsa da sevinirim...

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler...

ACİL YARDIM... DivX ve XViD

• %100 emin degilim ama bildigim kadarı ile okuyabiliyor olması lazim.
    arastirmaya devam...
  • Genelde çoğu alet Xvid oynatır fakat lisans sorunları nedeniyle firmalar aletin özelliklerine Xvid'i ekleyemezler. Bu da onun gibidir. Yüksek ihtimalle oynatıyordur. Yalnız dikkat etmen gereken bir şey var. Bazı aletler Xvid okusa bile çoğu Xvid'i sorunlu okuyabiliyor, kod seçebiliyor. O yüzden Xvid hakkında kesin bir şey söylemek mümkün değil. Piyasada sözde Xvid okuyan bir sürü cihaz var ama çoğu problemli okuyor. En güzeli aleti farklı kodlara ve versiyonlara sahip Xvidlerle deneyip oyle almak. Eğer mağazadan alacaksan ordaki görevliden rica edersin denersiniz beraber. Ben birçok aleti böyle denemiştim.

Ayrıca aletin ismini google'a yazıp bulabilirsen yabancı forumlardan incelemeni de tavsiye ederim. Toshiba tanınmış bir marka sonuçta. Elbet bulursun bir şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 29 Nisan 2006; 21:56:07 >
  • Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkürler.

Ürünü internet üzerinden almayı düşünüyorum. Teknosa'da 400 YTL'ye buldugum ürünü internetten 340 YTL'ye alabiliyorum. Sonuçta 60 YTL az para sayılmaz. Bu nedenle de deneme şansım yok ne yazık ki... Ama teknosa ile alacakmış gibi konuşup bir denetmeye çalışacam bugün.

Birkaç internet sitesinde ürünün XViD okuduğunu gördüm ancak kendi web sitesinde XVid yazmadığı için biraz tırşmış durumdayım açıkçası...

Türkçe karakter problemi ile de karşılaşıcam büyük ihtimalle ama bunu dert etmiyorum. Çoğunlukla filmleri ingilizce altyazı ile izliyorum çünkü...

Umarım aldığımda Toshiba ile ilgili sorun yaşamam... Yardımlarınız için tekrar teşekkürler...
  • Bir zamanlar arkadaşın cihazında xvid cd taktığımca cihaz okumuştu ancak qpel kodecli cd leri okumuyor ona
    göre,alt yazında ise bazı türkçe karakterleri göstermiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.