Beyler bu hafta içi mutlaka birinden birini almam gerekiyor. 98 528i aracımı verdim bir ay oldu arabasızım bu hafta içi iki araçtan birini alacağım ikisi de 2003 model fiyat olarakta aynılar kullanıcı yorumlarınızı bekliyorum. 530d yakıt açısından tabii ki önde ama performans olarak tatmin eder mi? Bu arada araçlar iç dış orjinal m paketli :)
E39 530d en Son 193 hp idi. Eski Nesil motor performans olarak zayıf kalacak yakıtı da yüksek olacaktır. Turbosu ve sanzımanı daha çok riskli olacak.
Bu nedenle e60da da kullanılan 231lik motora sahip daha az RİSK taşıyan 530i tercih edilebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: elagance45
E39 530d en Son 193 hp idi. Eski Nesil motor performans olarak zayıf kalacak yakıtı da yüksek olacaktır. Turbosu ve sanzımanı daha çok riskli olacak.
Bu nedenle e60da da kullanılan 231lik motora sahip daha az RİSK taşıyan 530i tercih edilebilir.
aynen bende öyle düşündüm muhtemelen bu hafta alıcam zaten ancak 530d kullanıcılarının da yorumlarını almak istemiştim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme