Şimdi Ara

ACİL YARDIM EDENE ÖDÜL VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • coc hesabıma gmailden giriyorum ama diğer cihazlardan şifreyi değiştirmeme herşeyi değiştirmeme rağmen hala girebiliyorlar diğer cihazlardan nasıl çıkış yapıcam yani adam google+ girmeden telefonunda yüklü kaldığı için giriş yapabiliyor bende google+ hesabı var diğer cihazlardan nasıl çıkartabilirim ticketmı atayım acil yardım paypaldan 15tl atıcam sorunumu ilk çözene

• sifreni degistikten 3 gun icinde senden dogrulama isteyecektir. sen de yeni sifreni girip devam edebilirsin. sifreyi bilmeyenler de oyuna girer girmez sifre yanlis deyip atacaktir. kesin bilgidir. ayni olay basima geldi ordan biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denemedimmi hocam sizce :/ atmıyor iptala basıyorsun oynamaya devam ediyor bende denedim şifre ekranında iptale basıp devam edebiliyorsun kesin bilgidir
  • En sağlıklısı ,

" Cihaz değişikliği sebebiyle profilim eski cihazımda online olarak başka kişide kalmıştır ve üçüncü şahışlar tarafından sürekli aktive edilmektedir - tüm aktif bağlantılarımın sonlandırılıp yeni aldığım şifre ile bağlantımın sağlanılmasını rica ederim "

diye bir destek maili atarsan oyundaki yardım menüsünden yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

Kolay gelsin .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.