coc hesabıma gmailden giriyorum ama diğer cihazlardan şifreyi değiştirmeme herşeyi değiştirmeme rağmen hala girebiliyorlar diğer cihazlardan nasıl çıkış yapıcam yani adam google+ girmeden telefonunda yüklü kaldığı için giriş yapabiliyor bende google+ hesabı var diğer cihazlardan nasıl çıkartabilirim ticketmı atayım acil yardım paypaldan 15tl atıcam sorunumu ilk çözene
sifreni degistikten 3 gun icinde senden dogrulama isteyecektir. sen de yeni sifreni girip devam edebilirsin. sifreyi bilmeyenler de oyuna girer girmez sifre yanlis deyip atacaktir. kesin bilgidir. ayni olay basima geldi ordan biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
denemedimmi hocam sizce :/ atmıyor iptala basıyorsun oynamaya devam ediyor bende denedim şifre ekranında iptale basıp devam edebiliyorsun kesin bilgidir
En sağlıklısı ,
" Cihaz değişikliği sebebiyle profilim eski cihazımda online olarak başka kişide kalmıştır ve üçüncü şahışlar tarafından sürekli aktive edilmektedir - tüm aktif bağlantılarımın sonlandırılıp yeni aldığım şifre ile bağlantımın sağlanılmasını rica ederim "
diye bir destek maili atarsan oyundaki yardım menüsünden yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
Kolay gelsin .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme