Şimdi Ara

Acil yardım edermisiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisiyara küçük kardeşim oturdukdan sonra ben oturdum ardından hiç birşeye giremiyor oldum. Çoğu dosyada bu şekilde hatayla karşılaştım;
    'Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemiyor. Öğeye erişmek için uygun izinlere sahip.'

İnternet tarıyıcısı olarak sadece explorer kullana biliyorum. Mozilla veya Choreme açınca İlk ' Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemiyor. Öğeye erişmek için uygun izinlere sahip.' bu hatayla karşılıyorum ardından explorer açılıyor acilen yardımlarınızı bekliyorum..

• Windows CD 'si ile sisteminizi açın,

Windows kurulum ekranı geldiğinde R tuşuna basarak Kurtarma konsolunu kullanarak windows'u onar seçeneğini seçin.
    Kurtarma konsolunda chkdsk /f yazarak enter tuşuna basın.
    Tarama işlemi bittiginde exit yazarak enter tuşuna basın.
    Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Güvenli modda tekrar açöayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApesheOsiS

Bilgisiyara küçük kardeşim oturdukdan sonra ben oturdum ardından hiç birşeye giremiyor oldum. Çoğu dosyada bu şekilde hatayla karşılaştım;
    'Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemiyor. Öğeye erişmek için uygun izinlere sahip.'

İnternet tarıyıcısı olarak sadece explorer kullana biliyorum. Mozilla veya Choreme açınca İlk ' Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemiyor. Öğeye erişmek için uygun izinlere sahip.' bu hatayla karşılıyorum ardından explorer açılıyor acilen yardımlarınızı bekliyorum..

donatılar / sistem araçları / sistem geri yükleme bilgisayarınız düzgün çalıştığı bir tarihe geri yükleyin.bu işlem çok nadirende olsa takılma yapabilir bu durumda format gerekebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.