Bilgisiyara küçük kardeşim oturdukdan sonra ben oturdum ardından hiç birşeye giremiyor oldum. Çoğu dosyada bu şekilde hatayla karşılaştım; 'Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemiyor. Öğeye erişmek için uygun izinlere sahip.'
İnternet tarıyıcısı olarak sadece explorer kullana biliyorum. Mozilla veya Choreme açınca İlk ' Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemiyor. Öğeye erişmek için uygun izinlere sahip.' bu hatayla karşılıyorum ardından explorer açılıyor acilen yardımlarınızı bekliyorum..
Windows CD 'si ile sisteminizi açın,
Windows kurulum ekranı geldiğinde R tuşuna basarak Kurtarma konsolunu kullanarak windows'u onar seçeneğini seçin. Kurtarma konsolunda chkdsk /f yazarak enter tuşuna basın. Tarama işlemi bittiginde exit yazarak enter tuşuna basın. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Güvenli modda tekrar açöayı deneyin.
quote:
Orijinalden alıntı: ApesheOsiS
Bilgisiyara küçük kardeşim oturdukdan sonra ben oturdum ardından hiç birşeye giremiyor oldum. Çoğu dosyada bu şekilde hatayla karşılaştım; 'Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemiyor. Öğeye erişmek için uygun izinlere sahip.'
İnternet tarıyıcısı olarak sadece explorer kullana biliyorum. Mozilla veya Choreme açınca İlk ' Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemiyor. Öğeye erişmek için uygun izinlere sahip.' bu hatayla karşılıyorum ardından explorer açılıyor acilen yardımlarınızı bekliyorum..
donatılar / sistem araçları / sistem geri yükleme bilgisayarınız düzgün çalıştığı bir tarihe geri yükleyin.bu işlem çok nadirende olsa takılma yapabilir bu durumda format gerekebilir.