Şimdi Ara

acil yardım edermısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 500 e kadar bıraz oynamada olabılır en ıyı mp3 ıcın sadece cep tel onerebılırmısınız?Hepsı burada com da yım ve alıcam su anda.

• w550i yada samsung x700 samsung ta hafıza kartı var ama ses kalitesi w550i kadar iyi değil ama w550i
    256 mb artmıyor benim sana tavsiyem her yönüyle samsung x700 al asla pişman olmazsın.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemfrost -- 14 Mart 2006; 19:45:19 >
  • x700 ün hafıza kartları çok uçuk fiyatlardan satılıyor. hatta yüksek kapasiteli olanları bulmasıda baya bi zor. artı samsunglarda titreşimle zil sesi aynı anda olmuyor ve cebinizdeyken sesi baya az geliyor. ayrıca msj sesini kendiniz belirleyemiyorsunuz. mevcut seslerden seçmeniz gerekli. onlarında hiçbiri bişeye benzemiyor. ses kalitesinde w550 nin yanından bile geçemez. ama w550 ninde ekran ve kamera performansı çok kötü. benim sana tavsiyem biraz daha fazla verebilirsen ikinci el yada sıfır bi k750 yada w800 alman. seste ekranda kamerada gayet iyi. sakın olaki w550 ye para vermeyesin tek elle açması biraz zor. arkadaşım aldı ama daha bi haftalıkken pişman oldu. bende inceledim ve çok telefon değiştiren biri olarak söylüyorum ama nokianın sorarsan 6230i ve 6630 u öneririm. saygılar..
  • http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=85685

bunlar mı uçuk fiyatta mmc kartlarla hemen hemen aynı fiyatta ayrıca artık yeni teller micro sd (transflash) kullanıyor ayrıca samsung x700 ses kalitesi o kadar kötü değil piyasada çoğu telden iyi ama w550i den kötü ona birşey diyemem yinede samsung x700 piyasadaki tam manasıyla optimum telefon
    (fiyat/performans)

• sırf ses için alıcaksa w550 ye para verene kadar k750 alması tabiki daha doğru. dediğim gibi w550 nin ses harici samsungtan bi tek iyi yönü yok. bknz. kamera&ekran. saygılar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.