Abilerim öncelikle herkese merhabalar ben fen lisesiyle askeri lise arasında kaldım aslında genelkurmay başkanı veya başbakan olmak istiyorum ama bazıları askeri lise kötü sakın gitmeyin diyor çok disiplinli değilim notlarım iyi terbiyeliyim milyonda bir küfür ederim yalan söylemem azcık sapığım ama çok az anama babama küfür etseler bile üzülmem atletiğim genel kültürüm çok iyi boyum 155 kilom 50 yaşım 13 lisanslı kickboksçuyum sizce hangisini tercih etmeliyim
Senin yaşıtınım.Yüzümde tırnak izi olduğundan es geçtim asker olmayı.Anana babana küfür etseler hiç üzülmen olayını kavrayamadım.Küfür acizlerin işidir ama sessiz kalman ortamda seni küçük düşürür.Neyse benim bildiğim kadarıyla sınavı kazandıktan sonra yanlış duymuş olabilirim.Örneğin 150kişilik yer varsa 200kişi kazandıysa 50kişiyi şuran çarpık, güçsüz görünmene bağlı diyip eliyorlarmış.Tam emin değiilim.Ama bu sınava gireceksen boy ve kilo istenilenlere göre olmazı vücudunda iz olmamalı, herhangi bir hastalığın olmamalı, iyi koşma , disipline alışkan olma v.b şartlara uyman gerekir.Bana göre bu şartları sağladıktan sonra mevcut döneme göre işin zor veya kolay olabilir.Gelecekte askerlikten kovulursan (filmlerden gördüm ne kadar doğru bilemem) işssiz kalırsın.Çok çoook ileri düşünürsek askeri darbe v.b durumlarda işin zor olabilir.Seni yanlış yönlendirilmiş olabilirim.(Son cümlelerim kendi düşüncelerim)