Şimdi Ara

acil yardım edinnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarım format istiyo ben kendim biliyorum ama internet bağlattık bendeki windows kurulum cd si başka interneti olan birinin bilgisayarında da var yani ondan aldım. internete bağlandığımda sorun yaratırmı...

• yok bi sorun yaratmaz. zaten formatlayınca internet ayarların sıfırlanır. diğer bilgisayar hiçbir şekilde etkilenmez. sanırım yenisin. xp yi kurunca bilgisayarındaki herbir bileşenin driverını kurman gerekir.
  • yo sorum anlaşılmadı sanırım aynı kurulum cd sini 2 kişi kullanacağız ya kaçak kullanıcı gibi bir duruma düşüp bela acarmı başıma
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluestyle

yo sorum anlaşılmadı sanırım aynı kurulum cd sini 2 kişi kullanacağız ya kaçak kullanıcı gibi bir duruma düşüp bela acarmı başıma

Genelde çoğu kullanıcı Windowsu bahsettiğin şekilde kurup kullanıyor. Doğrusu bu olmasa da birçok kullanıcının yaptığı bu.
    Soruna gelince; windows lisanslı ise yükledikten sonra aktivasyon kodu ile ilgili uyarı msajı alırsın ve sana 30 gün süre verir. Sorunun bu olur.
    Eğer lisanssız windows kuruyorsanız sorun olmaz. Aynı kurulum şifresi ile windows kullana binlerce kullanıcıdan biri olursun o kadar.
  • çok teşekür ederim sana ve paylaşmayı seven herkezeee...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.