Şimdi Ara

ACİL YARDIM EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bilgisayarımı format atılması için yolladım.Bilgisayar geldiğinde oyun yükledım ve formattan once oynadıgım oyunlar oynanmaz oldu.Nedenine baktığımda ise ekran kartımın güncel olmadığını ve video kartımı güncellemem gerektiğini öğrendim.Özelliklere girdiğimde VRAM 0 görünüyor.Ekran akrtımı güncellemek için indirdiğim amd programları zaten güncel gibi şeyler yazıyor ama güncel olmadığına eminim.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM EKRAN KARTI ATI RADEON HD 4300/4500 SERİES

• onun günceli yoktur zaten, işletim sistemine göre kendin bul ya da sen işletim sistemini söyle link göndereyim.
  • sitesine girip baktığımda win10 için driver görmüyorum. ekran kartın win8e kadar destekleniyor. sistemin win10 ise bu yüzdendir

ACİL YARDIM EKRAN KARTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanturan -- 29 Ekim 2017; 0:52:14 >
  • K120 K kullanıcısına yanıt
    işetim sistemi windows 10 64 bit link atabılırmısın bir bakıp :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATSIZ 58 -- 29 Ekim 2017; 16:58:43 >
  • osmanturan kullanıcısına yanıt
    win 10 kullanıyorum ama format atılmadan öncede win 10 du ve hiçbir sorun yoktu
  • Aygıt yöneticisinden güncellemeyi dene olmazsa windows 8 i dene ama büyük ihtimal yüklemeyecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.