Arkadaşlar 5 llwl pokeyle giriyorum çok uuzun sürüyor hangi atackla hangi trainerde kasmalıyım?
Arkadaşlar Yardım edecek yokmu pls ya?
poisonpowder her atackta 50 vurur trainerlara fiyatıda yüksek değil çok 1-2 dkda biter thunder 5lvda 48 fln vururyo electrotraino ya trainfireflying e de blastburn-eruption iyi vurur
Teşekkürler Kardeşim De mesela poisonpowder atağını her pokemona wercek 50 wururmu?
100levelsa karşıdaki 50 vuruyo türü farketmez
50 wurmuyor :S Hangi trainerde wuruyo 50 yi mesela benimki ateş pokemonu poisonpowder atağını aldım hangi trainerde wurucam
Frenzy Plant / Water Spout = ShadowstormNotshadow
60 Vurur. Frenzy çimen / Water su atağıdır.
Para:63k, 49.5k, 98k oLarak değişio ama normaLde 63 =)
Not: Poison Sting 50 vurmaz ama karşısındaki poké zehirLendikten sonra her eL 50 hp'si gider ;) 4-5k bişey para oLarak.
Çok teşekkürler ilginiz için arkadaşlar siz olmasanız :D bi deniyim
50 vuruyo işte
fiyat/performans en iyi poisonpowder
arkadaşlar benmi salağım nie yapamıyom anlamıyorum :S tmm 60 wuruyor da birini bitirip dierine geçince olmuyor battle isim yazma yeri geliyor neden nereyi yanlış yapıyorum
Lütfen yaw neden yapamıyorum firefox 7.0 kullanıyorum hepsini açıyorum giriyorum birini bitirip dierine geçince olmuor neden?
hepsini firefoxtan açarsan olmaz
hepsini başka browserlardan açıcan bi opera bi firefox bi ie gibi
2 tane browser war 2 tanemi açabilicem toplam :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme