Şimdi Ara

Acil Yardım Gereksiz Demeyin İlaçtan anlayanlar! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dalga geçenler ne bicim insansınız yokmu bi insan evladı
  • arkadaşım git bakkala mentos gbi bşiler al biraz dıaşrda gez serindir zaten hala iyi değilsen ara 112yi gelsinler çekinme hiç oke merak etme bi anlık bşidir geçer mentos nane şekeri gbi mentollü şeyler varsa ye yoksa git bakkaldan al vivident falan da olur
  • NEFESİN SIKIŞIYORSA ÖNCE BİLGİSAYARI KAPA DAHA SONRA HEMEN TAKSİ ÇAĞIRIP DOKTORA GİT...

İNTERNTTEN TEDAVİ OLMAZ...
  • ilaç vermrmiz çok yanlış olur.Dediklerimizi yap.Duş al.(Soğuk) Onu yapamassan soğuk suyla yüzünü yıka
  • sen hayla burdamısın cok dısarı dedim sana banlayın forumdan da disari ciksin olum cik hava al kapat git dolas
  • arkadaşlar 112 yi aradım geliorlar ben gidiom geldimde size sölerim çok saolun
  • ister tanı ister tanıma komşudan yardım iste ve 112 yi ara
  • Panik Yapma Sakin Ol Soğuk Su İç Mertin Dediği Gibi KOmşuna Giit.
  • siz bu çocupa inanıyormusnuz yani öyle bişi olsa siteyue yazı yazmakta bile zorlanır
  • pek inandırıcı olmasa da ben,"ya doğruysa" diyerek yapması gerekenleri söledim
  • moruk sende haklısın ama
  • adam nefes almakta zorluk cekıyorsa burda nasıl yazıyo ya hıc mı gercekten nefesı kesılmemıs adamın yada sımdı bırı cıkar ben kalp krizi geciriyorum ne yapmayılım derse şaşırmayın
  • ben kalp kırizi geçitiyprum :DDDDD
  • testereyle parmaklarımı doğradım yardım pls ne yapcam konuyu açan dostum yanlış anlama
  • dalga geçenler bir gün sizin başınıza gelirse anlarsınız ben geldim eve oksijen verdiler orda bi ilaç verdi doktor bana bi daha olursa onu iççem 2 dk için de etkisini gösterirmiş kalbiniz sızlarsa.
    nefes alırken sürekli öksürürseniz yazı yazamasmısınız?
    tek çareniz yazı yazmak ise yapmaya denerdiniz.
    112 yi ara dien arkadaş sana çok tşk ederim
  • şaka yapıyosan bittin

değilse kurtulduğuna sevindim
  • olum bi kere nasıl yazı yazcan saf mısın bi de kerdeşim git 112 ara bişi yap forum babnın evi mi de yazıp duruon kitletionnnnnnnn

• yani aklına buraya yazmak geldi ama 112'yi aramak gelmedi mi? dalga geçiyosun gibi geldi bana.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.