Arkadaşlar hemen problemi anlatayım.Cihaz sat-4150v,internetten uygun yazılımı indirdim,uyducu bir arkadaştanda kablo aldım. İlk aşamalarda problem yoktu fakat yükleme talimatında; *Yükleme başladığında ortadaki yeşil ışık sürekli yanacak , geriye sayımın her aşamasında sağdaki ve soldaki kırmızı ve turuncu ışıkların yanıp söndüğünü göreceksiniz...* diyor fakat bende ortadaki yeşil ışık ve sağdaki sarı ışık devamlı yanıp sönüyor. 20-25 dakikadırda öyle. Ben ne yapmalıyım ya,cihaz uçmuşmudur?Bi yardım lütfen...Bu aşamada cihazı kapatmalı mı?Yeniden yükleme kabul edermi? İnfo da işlem yapılıyor lütfen bekleyin diyor,aşağıda com1 bağlandı şeklinde gözüküyor,yükleme yapsa bu kadar uzun sürmez herhalde.İmdaaat...
Cihazı kapatabilirsin ama flaş yanabilir dikkatli olamk lazım.
Sağol,zaten dayanamadım cihazı powerdan kapattım.Yazılım yüklemeyi iptal ettim.Cihazı bağladım hiç bi şey olmamış.Yazılım yüklenmedi ama en azından cihaza bi şey olmadı...
İyi sevindim ama bir daha böyle birşey olursa cihazın bozulabilir en iyisi bilen birin yaptır bu işi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme