Şimdi Ara

ACİl Yardım Hotmail HacK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm herkeze sesleniyorum.EMAİLLerim Çalınldı.Acil yardıma İhtiyacım var.Gizli Sorular felan hepsii denedim Herşeyi değiştimiş Çalan Kişi.EYer aranız da emaillerimi Ala bilecek herhangi bir kişi varsa;==>

1-AmyLeeEda@Msn.Com
    2-Havuccukk@Msn.Com

Umarım yarDımcı Ola Bilirsiniz :(

Bana Ulaşa Bileceğiniz Email Adreside Veriyorum : SeeTherHavuc@Msn.Com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havuccukk -- 30 Haziran 2005, 11:05:25 >

• burda bunun için kimse yardım edemez de sen bu siteye bir bak istersen
    www.hotmailimigerial.tk
  • quote:

Orjinalden alıntı: ensartas

burda bunun için kimse yardım edemez de sen bu siteye bir bak istersen
    www.hotmailimigerial.tk

Yinede teşekür ederim siteye baktım herhangi bir konuda bana yardım ede bilecek kimse yok.Zaten orda hiçkimse ne yapa bileceğimi söylememiş herkez bu durumdan şikayetçi ve sadece onların hacklenmiş emailleri ve geri almalarını istedikleri mesejlar var.Yinede teşekür ederim :(
  • forumun network bölümünde benzeri konular çaılmıştı istersen forum da bir arama yaptır bu konuyla ilgil işine yarar bilgiler mutlaka vardır
  • forumun network bölümünde benzeri konular çaılmıştı istersen forum da bir arama yaptır bu konuyla ilgil işine yarar bilgiler mutlaka vardır

Yok olmuyor ya bana yardımcı olan hiç bişi yok :( Sanırım alamayacam emaillerimi yaa
    quote:

Orjinalden alıntı: ensartas
  • Hey dediğin şeyi yaptım umarım olur.Ki olmaz bence bukadar kolay olsaydı Bence direk email hacklemek için çok iyi bir yol da diye biliriz.Ve Sanırım ben ümidimi yavaş yavaş kesmeye başlasam iyi olur :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: havuccukk

Hey dediğin şeyi yaptım umarım olur.Ki olmaz bence bukadar kolay olsaydı Bence direk email hacklemek için çok iyi bir yol da diye biliriz.Ve Sanırım ben ümidimi yavaş yavaş kesmeye başlasam iyi olur :(

hayir degil , her soruyu dogru cevaplaman lazim herseyi tam olarak bilmen lazim ki geri versinler.
    Hackleyen kisi ins bilgilerini degistirmemistir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalnotdead -- 30 Haziran 2005, 15:54:01 >
  • DEDİğin şeyi yaptım emailime gelen emailde benim dediğim şeyi anlamamışlar daha sonra ingilizce yazıp göndeerdim şimdi bekliyorum umarım olur :(
  • Hayır gene olmadı Lanet olsun yaa.Nse yaaa yinede teşekür ederim sana Ve diğer arkadaşada
  • sana pm atmıstım aldın mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: havuccukk

Hayır gene olmadı Lanet olsun yaa.Nse yaaa yinede teşekür ederim sana Ve diğer arkadaşada

neyse saglik olsun , bende bir ara yanlislika hotmail kids'in ilk ciktigi zamanlar yanlislikla kayit olmusum giremiyorum msn'ime oyle gitmi$ti geride alamadik,komedi bir durumda msn'e girmem icin ebeveynimin izni olmasi lazimmi$ falan diyor du....
    herneyse in$ alirsin geriye..
  • Bana programmı atton vallaha farkında değilimm yani öyle bir email gelmedi.Seetherhavuc@msn.com buna atacaksan at ama ben sadece emaillerimi geri almak istiyorum programı sen kullan ve sen al istersen :(
  • Forumun sol üst kösesinde gelen kutusu var oraya bak bir de e-maile kaydolurken verdiğin ikinci mail adresin nedir?
  • Ben seni anladım ama bu emaili çalan adam olduğundan da zeki.Yoksa bende bir kaç programla bende geri alırdım.Bu adam benim yönlerdiğim adresleride aldı özellikle.Yönlendirme yaptığım adreslerim gitti yani.:( Ya anlayacağın emaillerimi geri almanın tek bir yolu var iyi bir hacker :( Oda biraz zor biliyorum ama ben genede bir başlık atim dedim belki bir işe yarar!!!
  • sabır diliyorum
  • arkadaşlar özellikle msn kullancıları dikkat edin;
    1-Şifrelerinizin zorluk derecesinin max seviyede olmasına mesela : yusufkara;()hakem.456987 gibi
    2-Hatırlatıcı soru kısmının karmaşık olması lazım o kısmı hiç kullanmayacağınızı düşünerek yapın mesela:asdjhsafhlewufljhaeflas gibi
    3-Gelen hiç bir dosyayı kabul etmeyi resim bile olsa mesela size bir foto geldi içinde torjan olabilir bunu arkadaşınız yapsa bile sakın almayın.
    4-Kesinlike anti virus programı veya anti soy kullanın
    5-Fake maillere dikkat edin şifre isteyen maillere kesinlikle cvp vermeyin.
    6-Şüphelendiğiniz bir durum olursa kesinlikle modeminizi beş dakka kapatıp tekrar açın ip nonuz değişsin.
    7-Mutlaka Zone Alarm Security suite With IM security kullanın.IM security yi max modda tutun
    8-Siz siz olun asla net cafeden girmeyin yoksa çalınması bir programcığa bakar ,şahsen bende var denedim bütün şifrelerinizi ıkartıyor.
    9-Asla msn şifrenizi diğer şifrelerle aynı tutmayın unutmayın bunu yapanlar arasında bazı sitelerin moderator ve adminleri var

eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.