Şimdi Ara

acil yardım ipad pc üzerinden şarj etmiyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar the new ipad i prize sokunca şarj oluyor pc ye takınca olmuyor neden sizce ayarlar kısmından bişey mi yapmam gerekiyor halbuki pc ipad i görüyor içini filan açabiliyorum dosyaların yazılımı başarıyla yüklendi diyor pc acaba bide babamda ip4 varda aparatlarımız mı karıştı bu arada alet jb siz tam jb yapacaktık bilgisayardan şarj edelim diye taktık öle anladık sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.fear -- 26 Mayıs 2012; 22:51:17 >

• ben daha önce hiçbir iPad'in bilgisayardan şarj edilebildiğini duymadım. tüm ipad'ler öyle, sizinkine özel bir durum değil yani (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Küf

ben daha önce hiçbir iPad'in bilgisayardan şarj edilebildiğini duymadım. tüm ipad'ler öyle, sizinkine özel bir durum değil yani (:

yooo takıom pc ye şarj etmiyor diyo ????
  • İpadler bilgisayardan sarj olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.fear

quote:

ben daha önce hiçbir iPad'in bilgisayardan şarj edilebildiğini duymadım. tüm ipad'ler öyle, sizinkine özel bir durum değil yani (:

dostum, imla kurallarına biraz dikkat etmeni öneririm. kimse sana cevap vermek zorunda değil, sorgular gibi bir sürü soru işareti koymanın anlamı yok. daha önce hiçbir iPad'in PC üzerinden şarj edildiğini görmedim diyorum, iPad kullanan arkadaşlar daha iyi bilir, ama tüm ipad'ler pc üzerinden şarj olmuyor.
  • quote:

quote:

quote:

dostum, imla kurallarına biraz dikkat etmeni öneririm. kimse sana cevap vermek zorunda değil, sorgular gibi bir sürü soru işareti koymanın anlamı yok. daha önce hiçbir iPad'in PC üzerinden şarj edildiğini görmedim diyorum, iPad kullanan arkadaşlar daha iyi bilir, ama tüm ipad'ler pc üzerinden şarj olmuyor.

Özür dilerim hocam babam biraz dellilendi de sen mı bozdun vs. Telaştan yani yoksa yapmam özür dileri ve sağolun. İnt. Den bu konutu Araştırdım olmuyormuş cahillik iste ne yaparsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Özür dilerim hocam babam biraz dellilendi de sen mı bozdun vs. Telaştan yani yoksa yapmam özür dileri ve sağolun. İnt. Den bu konutu Araştırdım olmuyormuş cahillik iste ne yaparsın

estf. dostum sıkıntı yok, güle güle kullan yeni ipad'ini (:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaşlar the new ipad i prize sokunca şarj oluyor pc ye takınca olmuyor neden sizce ayarlar kısmından bişey mi yapmam gerekiyor halbuki pc ipad i görüyor içini filan açabiliyorum dosyaların yazılımı başarıyla yüklendi diyor pc acaba bide babamda ip4 varda aparatlarımız mı karıştı bu arada alet jb siz tam jb yapacaktık bilgisayardan şarj edelim diye taktık öle anladık sorunu

bilgisayara

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/AiCharger_V10006_XpVistaWin7.zip

indirirseniz şarj eder

• Evet şarj etmiyor diyor ama şarj ediyor.
  • Benim bilgisayarlar ediyor, iOS 5 ile geldi o ozellik.

• evet iPad ler normal windows pc lerde USB den şarj olmuyor. Fakat MacBook larda oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

evet iPad ler normal windows pc lerde USB den şarj olmuyor. Fakat MacBook larda oluyor.

Windowslu laptoplardaki USB den verilen 5 volt genelde 500ma guc verir. O yuzden iPad ekraninda sarj etmiyor yazar ama yavas yavasta olsa sarj eder. Tabi bu esnada iPadi kullanmaya devam ederseniz pil azalmaya devam eder. Yukarida bir arkadasin verdigi program var. Asus Aicharger gibi birseydi adi. Bende yukledim ama oyle aman aman fark etmedi. En azindan artik sarj etmiyor yazisi gorunmuyor. En guzeli kendi sarjindan sarj etmek. Ama Mac lerde durum farkli. Diger laptoplara gore daha hizli sarj ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANALKAPTAN -- 31 Mayıs 2012; 8:24:25 >
  • AiCharger
    bu proğramı PC ye kurun bütün ipad ler pc den şarj olur.
  • iPad 10 w ile şarj oluyor fakat USB çıkışından en fazla 5volt veriliyor sorun bu olsa gerek diye düşünüyorum .

• bilgisayarlardan ipad sarj olmaz zira usb'den gelen akim yetersizdir.
  • ipad pc den şarj olmuyor mu, ohh-yoooo.

• iPad 2'yi sürekli şarj ediyorum bilgisayardan. Windows makinede Asus AI Charger yazılımı olmadığı zaman "Not Charging" uyarısı veriyordu, yükledikten sonra sorunsuz şarj etmeye başladı. Mac'te herhangi bir yazılım yüklemeden şarj edebiliyor.

Asus AI Charger için:

http://event.asus.com/mb/2010/ai_charger/
  • en yeni ipad kullanıorum, hem xpde hem de windows 7de asus charger programı ile şarj edebiliyorum. Öteki türlü her iki işletim sisteminde de şarj etmiyordu, sorun böylelikle çözüldü.
    Bu arada babanız gereksiz tepki vermiş, ipad o kadar kolay bozulsaydı dünya çapında milyonlarca satmazdı değil mi. Çok olmadı sistetmi yeniden yüklerdiniz olur biterdi.
  • sonucta 3. parti yazilim kullanmadan olmuyor.
  • 3.parti yazilimlarin zararli oldugu soyleniyor ben o yuzden kullanmiyorum,size de tavsiye etmem.Prizden sarj en iyisi,her yerde priz var genelde.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.