Şimdi Ara

acİl yardım ipod touch 64 gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • JB li 5.1.1 sürümündeki cihazıma ayarlardan tüm ayarları ve içeriği sil yaptım. Tam olarak 5 saat geçti, hala bekleme ekranında. O çizgiler dönüyor hala. İnternette yazanlarınki 1-2 saatte bitmiş. Ne yapmam gerkeiyor, korktum gerçekten. Şarjda duruyor.

Acil yardım lütfen!

• Sorun çözülmüştür, yardımcı olmayan tüm ipod touch kullanıcılarına teşekkür ederim.

Aynı durumu yaşayanlar için yazayım, jb li ipoda ayarlardan tüm ayarları ve içeriği sil yaparsanız kilitleniyor. Bazılarında elmada kalıyor, bazılarında bekleme ekranında. Home+Sleep/Wake tuşlarına birlikte basıp reset atmanız gerekiyor. Benim ipod hiçbir içerik silinmeden açıldı. Aslında ben silmek istiyordum ama aynısı gibi kalmış, tam 8 saat bekledim. Ardından iTunes ile restore yaptım, bir de menüden ayarları sil yaptım ayrıca yeni ipod olarak kaydettim şu an gayet iyi. Takılma falan yok, ilk aldığım cihaz oldu tekrar :) Ama bir daha jb yaparmıyım bilmiyorum. 2 defa yaptım, ikisinde de aşırı yavaşladı. Yapmamayı düşünüyorum :)
  • Sizin adınıza sevindim bende merak ediyorum 5.1.1 i 2 haftadır jb ile kullanıyorum fakat sanki oyunlarda biraz takılmaya başladı gibi.Böyle giderse bende uygulamalardan vazgeçip jbsiz kullanacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 12 64 GB Mavi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.