Bildirim
acİl yardım ipod touch 64 gb
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Sorun çözülmüştür, yardımcı olmayan tüm ipod touch kullanıcılarına teşekkür ederim.
Aynı durumu yaşayanlar için yazayım, jb li ipoda ayarlardan tüm ayarları ve içeriği sil yaparsanız kilitleniyor. Bazılarında elmada kalıyor, bazılarında bekleme ekranında. Home+Sleep/Wake tuşlarına birlikte basıp reset atmanız gerekiyor. Benim ipod hiçbir içerik silinmeden açıldı. Aslında ben silmek istiyordum ama aynısı gibi kalmış, tam 8 saat bekledim. Ardından iTunes ile restore yaptım, bir de menüden ayarları sil yaptım ayrıca yeni ipod olarak kaydettim şu an gayet iyi. Takılma falan yok, ilk aldığım cihaz oldu tekrar :) Ama bir daha jb yaparmıyım bilmiyorum. 2 defa yaptım, ikisinde de aşırı yavaşladı. Yapmamayı düşünüyorum :) -
Sizin adınıza sevindim bende merak ediyorum 5.1.1 i 2 haftadır jb ile kullanıyorum fakat sanki oyunlarda biraz takılmaya başladı gibi.Böyle giderse bende uygulamalardan vazgeçip jbsiz kullanacağım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X