Bildirim
acil yardım kafayı yiyecem
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
lütfen açıklama yapınız. "modemi görüyo ama bağlanırken hata diyo sürekli" bu cümle sorunun çözümü için yeterli değil.nasıl bir hata diyor? konuyu biraz genişletin lütfen. -
şu anda laptop yanımda değil ama hata diyor onar diyordum onuda yapmıyoddu sürekli hata veriyodu ...modemi seçtikten sonra bekliyorum daha uzun sürekcek diyo bekliyorum sonra hata diyorr -
yokmu hiç karşılaşann böyl sorunla -
Merhaba,
"cihanx" arkadaşın da belirttiği gibi problemin çözümü için daha çok detay vermelisiniz.
Şöyleki: Bahsettiğiniz problemin pek çok nedeni olabilir. Modemde DHCP'nin kapalı olması, modemde IP havuzunun çok kısıtlanmış olması, şifrenin yanlış olması, şifreleme algoritmalarının yanlış seçilmiş olması, MAC filtreleme vs. vs.
Modemin yapılanmasını siz mi yaptınız?
Modemde şifreleme seçili mi yoksa şifresiz mi?
Şifreleme seçili ise şifreleme olarak hangi şifreleme teknoloji kullanılıyor? WPA?
MAC filtreleme var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanyalcin -- 4 Mart 2009; 22:33:46 > -
ya bağlaştırıcı haya dyorr -
bi türlü çözemedim hata verıyor bağlaştırıcı ıle ılgili sorunuda çözmüyor....yokmu anlayan modemi görüyor seciyorum ama bekledıkten sonra bağlanmıyor baülaştırıcı hata dıyorr -
up!!! -
vistanın kablosuz ağ donanımınnın özlliklerine nasıl gircez IP ayarları için herhalde IP vermiyo sorun bunda -
Ağ şifrelimi?Şifreyi biliyormusunuz?
İp için; Ağ bağlantılarıma sağ tıklayın>özellikler>kablolu veya kablosuz görürsünüz>sağ tıklayın özellikler>iletişim kuralları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 4 Mart 2009; 16:57:51 > -
yanlız işte iletişim özellelikleri açmıyo ve şifreli şifresiz hepsini dnedim olmuyo modemi görüyo bağlan diyorummbekliyorum bekliyorum hata veya zaman aşımı diyo bi kere bağlaştırıcı ile ilgili bişey dedi düzeltmiyoda -
Pc ile aranız sanırım kötü, sorununuzu tam açıklayamıyosunuz. Biz size yazdıklarınıza göre en fazla bu kadar yardımcı olabiliriz.
En iyisi siz yakın bir teknik servise gidin. -
resımlerle gosterıyım o zman
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- windows bu ağın proxy ayarlarını otomatik olarak algılayamadı
- mobil etkin noktayı ayarlayamıyoruz
- sistemimiz, bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı bir trafik algıladı ekşi
- roaming aggressiveness nedir
- bu iş istasyonu ile birinci etki alanı arasındaki güven ilişkisi başarısız
- hotspot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X