Şimdi Ara

Acil yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, arkadaşlar laptopu açtığımda böyle bir hata geldi yardımlarınızı bekliyorum

Acil yardım lazım

• Arkadaşlar bilen yok mu?
  • Sistem hata algılamış olsa gerek direkt recoveryden onarım başlatmaya yöneltiyor.
  • Üstad bunu ben yapabilirmiyim yoksa servisemi göndereyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silinmemesi gereken bilgiler varmi arastirin sizin bilgisar markanizda kurulu olan isletim sisteminin nasil yapildigini arastirin bulursunuz m
    obil oldugum icin link atamiyorum

• Escye basınca böyle bir ekran çıkıyor hocam
     Acil yardım lazım

• http://www.enpedi.com/2010/11/notebooklarda-recovery-kurtarma-tuslar.html bu linkte markanızın recoverisinin ne şekilde yapılacağı yazıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam buda olmadı isletim sistemim 8.1 aradım bulamadım bildiğiniz varsa linki atabilirmisiniz teşekkürler şimdiden.

• Aynı şey fark etmiyor ama bazı markalarda recovery 8.1 güncelledikten sonra sorun veriyor.Burada ne yapabilirsiniz üzerinde kurulu gelen orijinal işletim sisteminin sürümü hangisiyse internetten indirip kurun onun üzerinden recovery çalışabilir şimdi nasıl yaptığınızı bilmediğim için bir şey diyemiyorum.Gözle görmek lazım bazı şeyleri de.
  • Cihazınızın garantisi devam ediyor ise şehirin de bulunan dell servisleri size yardımcı olacaktır.

Saygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.