Şimdi Ara

ACİL YARDIM LAZIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba, hayırlı Ramazanlar :)

PSP 3004 veya 3006 Almayı düşünüyorum bununla ilgili sorularım olacak.(Başka cihaz önermeyin!)

1) Bu pspler kırılırmı ? (Orjinal oyun yerine sahte yükleticem)
    2) Psp Vita gibi oyun konsollarında olan oyunlar açılırmı, çalışırmı?
    3) Ben oyun satan bi yere gitsem Most wanted 2 vb. son çıkan oyunları yükletmek istesem yükler mi? Yeni çıkan oyunlar oynanır mı? Grafikler nasıldır?
    4) Kırılırsa ps martket'i kullanabilirmiyim?

CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER, DEDİĞİM GİBİ ACİL CEVAPLAMANIZ LAZIM SORULARIMI, CEVAPLARINIZ BEKLENİYOR :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D1FB47889 -- 25 Temmuz 2013; 17:29:47 >

• 1-Evet,kırılır
    2-psp oyunları açılır.Vita oyunlarını açamazsın.
    3-Sadece psp'ye çıkmış 2012 yılı öncesi oyunları oynayabilirsin.Yani psp'nin kendi özel oyunlarını oynayabilirsin.
    Grafikler vita gibi üst düzey değildir.
    4-psn market psp'de işlevsel değil.Pek bir faydasını göremezsin.
  • Cevaplarınız için teşekkürler, ben oyun satan bir yere gittim Most Wanted 2 vb. son oyunlarda psp 3006'ya yüklenir mi, dediğim de her oyun yüklenir dedi ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sismanogluenes

Cevaplarınız için teşekkürler, ben oyun satan bir yere gittim Most Wanted 2 vb. son oyunlarda psp 3006'ya yüklenir mi, dediğim de her oyun yüklenir dedi ama...

Psp için olan most wanted'ı kastetmiştir.Çünkü bu oyunun ikincisi ne psp'de ne de ps vita'da var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.