Şimdi Ara

ACİL YARDIM LTFN.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nighthawker

Eray hocam..ben baştan galericiye fatura işini soracağım..gerekirse maliyede çalıştığımı da belirticemm Fiyat ucuz değil demişsiniz de sitedeki aynı araçlar ile 5000 tl fark var..Yani kaybedeceğim 100 tl ise kazanç 5000 gözüküyor..too good to be true..galiba..çok mu safça düşünüyorum?? Yani adam gerçekten nakte sıkışmış olamaz mı yaw..

1.6 Goal'lere baktın mı? 25-26bin'e olması lazım. Tavanı bile boyalı hocam bunun, taklalı mıdır nedir?
  • nighthawker, bütün arkadaşlar ısrarla araçtan uzak durmanızı hele hele galeriden ise yaklaşmamanızı öneriyor ama siz hala ısrarla şöyle olurmu böyle olur mu tarzı şeylerle yorumları dikkate almıyorsunuz.
    Madem aracı çok beğendiniz gidin alın,araç çok diri ve güzel duruyor aynen yeni toplanmış gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheyhzade26 -- 8 Ocak 2012; 0:07:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

1-anlayamazsın
    2-komple boyalıysa sağlam bi kazası vardır
    3-gitme

işin özü vazgeç bu sevdadan .)

Aynen hocam vazgeç bu sevdadan.
  • İlan baştan aşağı şüpheli. Açıklamalar, foto vs. fiyatı oldukça uygun, elde kalacak bi marka model değil ki bu kadar fiyat düşsün. Keşke kaza kaydı olsaydı da en azından serviste hasara ne kadar harcandığı belli olurdu, kazalı ama yetkili serviste güzelce toplanmış derdiniz, bu araç komple boyanmış ama kaskodan karşılanmamış, nasıl boyandığını siz tahmin edin artık. Kesinlikle almamanızı, oraya bile gitmemenizi tavsiye ederim.

Bu arada jantlara dikkat çekmek isterim, jantlar golf 6 jantı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n a v y_35 -- 8 Ocak 2012; 0:23:22 >
  • Tüm forumdaşlara teşekkür..Ucuz etin yahnisi hesabı vazgeçiyorum bu sevdadan..Saygılar..
  • Aracı yeni almış sayılır zaten.

Plaka No
    34FL4772
    Marka
    VOLKSWAGEN
    Model
    2008
    Sahiplik Belge Tarihi
    01/12/2011
    Tescil Birimi
    SULTANBEYLİ
    Renk 1
    GRİ (Fırtına)
    Renk 2
    BİLİNMİYOR
    Cinsi
    Çalıntı mı?
    HAYIR
    Hak Mahrumiyeti
    YOK
  • quote:

Orijinalden alıntı: garfield018

Aracı yeni almış sayılır zaten.

Plaka No
    34FL4772
    Marka
    VOLKSWAGEN
    Model
    2008
    Sahiplik Belge Tarihi
    01/12/2011
    Tescil Birimi
    SULTANBEYLİ
    Renk 1
    GRİ (Fırtına)
    Renk 2
    BİLİNMİYOR
    Cinsi
    Çalıntı mı?
    HAYIR
    Hak Mahrumiyeti
    YOK

Hocam siz bu bilgilere nasıl ulaştınız??Trammerde sadece kaza bilgilerinin olmadığı msj geldi..Bir de yeni almış olmasının ne sakıncası var ki??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: garfield018

Aracı yeni almış sayılır zaten.

Plaka No
    34FL4772
    Marka
    VOLKSWAGEN
    Model
    2008
    Sahiplik Belge Tarihi
    01/12/2011
    Tescil Birimi
    SULTANBEYLİ
    Renk 1
    GRİ (Fırtına)
    Renk 2
    BİLİNMİYOR
    Cinsi
    Çalıntı mı?
    HAYIR
    Hak Mahrumiyeti
    YOK

Hocam siz bu bilgilere nasıl ulaştınız??Trammerde sadece kaza bilgilerinin olmadığı msj geldi..Bir de yeni almış olmasının ne sakıncası var ki??

E devletten ulaşılır bu bilgilere.Aracı ya al-sat yapan biri satıyor yada 1 ay önce alan biri araçta sorun var diye satıyor anlamına geliyor. 1 ay önce alınan aracın satılması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheyhzade26 -- 8 Ocak 2012; 0:52:21 >

• Adam acil nakite sıkışsa normalde 1-2 bin tl daha ucuza satsa yine satılır zaten. Arada 5000tl fark var diyorsun. 100 bin tllik araç olsa tamam dersin de 25-30 bin tllik araç emsallerinden 5000 tl ucuz (:

Adam aracı almış 1 ay sonra satıyor. Sence de garip değil mi. Bi insan araç alırsa enine boyuna düşünür parayı toplar vb. vb. bi dünya hesap yapar ona göre alır. Telefon almıyorsun ki 1000 tl ver. SOnra çöpe atsanda kayıp fazla olmaz. Sen aldığın aracı sorun yoksa 1 ay sonra satar mısın durduk yere?

İlanda araçda boya yok ama bi yer boyalı yazıyor adamın ne dediği belli değil.

Zaten hiç keyfine sıkıldığı için araç satan yok, hepsi nakit ihtiyacından falan filan.
  • quote:

Eray hocam..ben baştan galericiye fatura işini soracağım..gerekirse maliyede çalıştığımı da belirticemm Fiyat ucuz değil demişsiniz de sitedeki aynı araçlar ile 5000 tl fark var..Yani kaybedeceğim 100 tl ise kazanç 5000 gözüküyor..too good to be true..galiba..çok mu safça düşünüyorum?? Yani adam gerçekten nakte sıkışmış olamaz mı yaw..

Güzel kardeşim, senin gibi düşünenler hep bu yüzden mağdur oluyor işin sonunda..

Ava giden avlanır.. Temiz araba değerinde satılır..

Zaten vazgeçmişsin ama yine de bundan sonrası için faydalı olur diye uyarmak istedim..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.