Şimdi Ara

ACİL YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR KONUYU NEREYE AÇACAĞIMI BİLMİYORUM O YÜZDEN

benim evimde elektrik prizinetakılı 3lü var bu üçlünun ucuna takılı bir tane daha üçlü var . Bu üçlülere bilgisayar modem takılıdır. !! Ben bügün
    bilgisayar oynerken prize akıllı şarj taktım telefon bataryası şarj ediyordm . bBilgisayar açıkken şarj aletini çıkardım tam çıkmadı bende mallık yapıp
    makaslar çekmeye çalştım :D ve bi kıvılcım çıktı evin heryerinde elektrikler gitti bende hemen şartelleri inirdim biraz bekletikden sonra açtım ama elektirikler hala yok
    lütfen yardım edin babam beni öldürcek :(((((((

ELEKTRİK HAKKINDA BİŞEY BİLMİYORUM

• FuLLReiS kullanıcısına yanıt
    Öncelikle çok ucuz kurtarmışsınız. Geçmiş .

Eğer apartmandaysanız binanında panosu vardır muhtemelen ordaki şartellerde atmıştır. Onları kaldırın sorun çözülecektir. Bütün tesisatın yanma ihtimali çok zayıf bir ihtimal. Eğer ana şartellerde kalktığında elektrik gelmezse mutlaka elektrikçi çağırın müdahale etmeye kalkmayın.
  • Elektrikten korkmanıza gerek yok gerekli önlemleri alıp dikkatli olduktan sonra benim fikrimce en güzel meslektir.Tabi bana özle bi fikir bu.Arkadaşım haklı apartmanın girişlerinde bulunan sigorta panolarını kontrol et.Komşularına sor onların elektriği varmı diye onlarında yoksa sıkıntı yoktur sessizce bişeyden haberin yokmuşcasına davran eğer ki sorunu halledemeyecek durumdaysan :)
  • ARKADAŞLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM SORUN ÇÖZÜLDÜ ŞARTELİ KALDIRDIM DÜZELDİ

YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Eğer olmasaydı dediğin gibi yapçaktım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.