Şimdi Ara

ACİL YARDIM LÜTFEN !!! GOLF 4 MÜ OPEL ASTRA MI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Cevabınız için çok tesekkurler kardeşim ancak megane 1 düşünmüyorum, megane 2 olabilir ama o kasaları beğenmiyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevremdekiler de Honda civic 1.6 güvenlik paket al kafan rahat olsun diyor. Arkadaş 98 99 model arabalara nasıl 25 istiyorlar yaa

• İkisinin de kendine göre avantajı var.
    15 yılını devirmiş araçlardan bahsedildiği unutulmamalıdır.
    Siz golf ve Astra arasindaki seçimden çok az yıpranmış olanı bulmaya çalışın.

• 40karakule40 kullanıcısına yanıt
    Avantajlı olduğu yerlerden bahseder misiniz ?

• 2001 model otomatik 1.6 benzinli golf 4 sahibiyim. Bırakın 2001 model astrayı 2005 2006 çoğu arabadan kaliteli ve konforlu bir araç. Hele fransızlarla aynı cümlede bile geçmemesi gerekir diye düşünüyorum. Hitler motor tüpe uyumlu diye biliyorum lpg ile yakıt sorun olmaz. Ne olursa olsun 15 yaşında bir araba temizini bulmak zor olucaktır ama en mantıklı tercihlerden biridir bence.

• ananasboy A kullanıcısına yanıt
    Tam olarak ne dediğinizi anlamadım, siz golf alın diyorsunuz değil mi ?
  • Arkadaşlar az kaldı yardım lütfen, düşünceleriniz benim için onemli

• Hocam bende o butcede chevrolet lacetti 2010 model arac aldım. Chevrolet turkiyeden cekildigi için fiyatlari dusuk seviyede. Bu tabi + - isi ben alirken bunu goz onune alarak alım yaptım. Fikir vermesi acisindan ben memnunum lpg ile uyumlu bir motoru var

• okulaptus O kullanıcısına yanıt
    onlarda da opel motoru var zaten ancak kasa olarak iyi değiller (cruze hariç). Tabi ki yine de ihtiyacı karşılar nitelikte bir araç..
  • Kesinlikle golf hocam. Kendi yaşındaki rakiplerinden açık ara önde . Tek sıkıntısı yaşı

• ananasboy A kullanıcısına yanıt
    Opele bıindim kullandım fakat hiç golf 4 kullanmadım. Açıkçası + ve- leri neler bilmiyorum. Honda civic de aklımda var, 3 ünden birini almayı planlıyorum. O yüzden bu başlığı açtım. Kullanıcı arkadaşların yorumları benim için çok öenmli
  • Ayni kasa 1.6 16v elegance var. Golf kullanmadim ama araba yakmiyor diyemiyoruz. Cok da yakmaz ama istahlidir. Üst devirlerde araba gayet iyi. 110dab sonra ses aliyor iceri biraz. Konforu inanilmaz. Aşırı rahat. Astra düşünebilirsiniz.

• Başka düşüncesi olan var mı arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.