Şimdi Ara

Acil yardim lutfen! Lg gnm602ysx-Siemens KG58EAL30N-Vestel BZE-xl4303xe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu 3 urun arasinda kaldim ve mevcut yere en uygun olan vestel urunune dogru karar vermeye basladim.En cok ise LG yi begenmistim.ama vesteldeki indirim orani ki yaklasik yuzde 50 beni o yone cekiyor. Yerimizin olculeri 193-76.5en-derinlikte ise sikintimiz yok.yardim ve yonlendirmelerinizi rica ediyorum. Simdiden cok tesekkurler.
    Vestel BZE-xl4303xe - 1599 tl
    Siemens KG58EAL30N - 1478 tl
    Lg gnm602ysx- 1550 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: arda10

Arkadaslar bu 3 urun arasinda kaldim ve mevcut yere en uygun olan vestel urunune dogru karar vermeye basladim.En cok ise LG yi begenmistim.ama vesteldeki indirim orani ki yaklasik yuzde 50 beni o yone cekiyor. Yerimizin olculeri 193-76.5en-derinlikte ise sikintimiz yok.yardim ve yonlendirmelerinizi rica ediyorum. Simdiden cok tesekkurler.
    Lg gnm602ysx- 1550 tl

Ben no frost istiyorsanız lg istemiyorsanız siemens derim.Vestel mi?Aman uzak durun süslü hurda buzdolabı.

• quote:

Arkadaslar bu 3 urun arasinda kaldim ve mevcut yere en uygun olan vestel urunune dogru karar vermeye basladim.En cok ise LG yi begenmistim.ama vesteldeki indirim orani ki yaklasik yuzde 50 beni o yone cekiyor. Yerimizin olculeri 193-76.5en-derinlikte ise sikintimiz yok.yardim ve yonlendirmelerinizi rica ediyorum. Simdiden cok tesekkurler.
    Lg gnm602ysx- 1550 tl

Hala Vestel almak isteyen insanlar var mı Türkiye'de ? %50 indirim mi ? 2000TL lik buzdolabı 1000TL ye mi satılıyor yani ? yada 4000TL lik buzdolabı 2000TL ye mi satılıyor ?
  • Merhaba,

Liste fiyatı olarak 2900 TL görünüyor. Bende özellikle yerli sermayeye destek olmak amacı ile bu modeli de gündemime aldım. Özellikleri de bana fena gelmedi. Bu nedenle gerekli yönlendirmeler için de sitedeki ustalardan ve sizlerden destek rica ediyorum.

teşekkürler.
  • vestel buzdolapları çok kötü habure arıza çıkartıyor lg al kafan rahat etsin forumda herkes memnun
  • quote:

Merhaba,

Liste fiyatı olarak 2900 TL görünüyor. Bende özellikle yerli sermayeye destek olmak amacı ile bu modeli de gündemime aldım. Özellikleri de bana fena gelmedi. Bu nedenle gerekli yönlendirmeler için de sitedeki ustalardan ve sizlerden destek rica ediyorum.

teşekkürler.

Hocam ben Bosch'tan kombi beyaz cam buzdolabı almıştım 2800TL gibi bir fiyatı vardı . Vestel'in siyah renklerinin fiyatına bakmıştım 3000TL küsür . Hani Bosch 2800TL iken Vestel 2000TL olması lazım ki Vestel almak gibi bir riske girilsin .
  • Selam Arkadaşlar,

Bugün Siemens KG58EAL30N inox görünümlü lowfrost buzdolabının siparişini 1464 TL den verdim. Yarın teslim edilecek.
    Bayağı araştırdım okudum, Aldığım yerden bosch inox görünümlü elllerinde olmadığı için aynı olan bu ürünü önerdiler ve aldım. Hayırlısı olur umarım.
    Ama LG-gnm602ysx modeli de aklımın bir köşesinde kaldı. Ama iç hacim ve düşük kwh ten dolayı bu ürünü tercih ettim.
    Kurulumdan sonra detay kısmını da paylaşırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nerden aldın arkadaşım ben izmirdeyim ve aynı ürünü araştırıyorum 1600 civarında hep
  • Merhaba,

Avrupa Bilişim adlı siteden aldım ama henüz teslim edilmedi. Dün kapıya geldiler fakat merdiven korkuluklarında ürün sürtülerek çizildi, geri gönderdik. Nasip. Bugün yine teslimat bekliyoruz hayırlısı ile. Yaz günü dolapsız kalmak çok zor.
  • quote:

Merhaba,

Avrupa Bilişim adlı siteden aldım ama henüz teslim edilmedi. Dün kapıya geldiler fakat merdiven korkuluklarında ürün sürtülerek çizildi, geri gönderdik. Nasip. Bugün yine teslimat bekliyoruz hayırlısı ile. Yaz günü dolapsız kalmak çok zor.

Hocam , bu ürünün fiyatı 1525TL olarak görünüyor ama ?
    https://www.avrupabilisim.com.tr/sepet.asp?sayfa=default.asp

hayırlı olsun bu arada , güzel dolap. Satıcı olmayan,gerçekten ürünü alıp kullanan arkadaşlar bu ürünü çok övüyorlar .

Bizim hanım camlı modeli istedi,yoksa bunun beyazını alıcaktım bende .

İnş değişim olayını hemen halledip yenisini çabucak gönderirler güle güle kullan ;)

• Avrupa Bilişim söz verdiği gibi yoğun trafiğe rağmen ertesi gün dolabımı teslim etti. Teşekkürler.
    İlk 2-3 gün yeni olması nedeni ile arka yüzeyde karlanma oldu. Şu an herşey normal. Almak isteyenlere tavsiye ederim. Çok sessiz çalışıyor.
    Hayırlısı ile sorunsuz uzun yıllar kullanırız umarım.
  • quote:

Avrupa Bilişim söz verdiği gibi yoğun trafiğe rağmen ertesi gün dolabımı teslim etti. Teşekkürler.
    İlk 2-3 gün yeni olması nedeni ile arka yüzeyde karlanma oldu. Şu an herşey normal. Almak isteyenlere tavsiye ederim. Çok sessiz çalışıyor.

Hayırlı olsun dolabınız alalı baya bir zaman olmuş nasıl memnunmusunuz tavsiye edermisiniz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: leon81

quote:

Avrupa Bilişim söz verdiği gibi yoğun trafiğe rağmen ertesi gün dolabımı teslim etti. Teşekkürler.

Hayırlı olsun dolabınız alalı baya bir zaman olmuş nasıl memnunmusunuz tavsiye edermisiniz acaba

Su konuya bakabilirsin.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=60623780&p=20
    Ayni dolap

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.