Şimdi Ara

Acil yardım lütfen?Pc açılmıyor güvenli moda girmiyor sadece mavi ekran (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamamdir deniycem bunlari teşekkürler.Umarim donanımsal bi sorun yoktur :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • USB'den çalışan live linux ile pc'yi açıp ms kurulu olan sistemi formatlayabilirsin.
    Yada DBAN gibi bir araç ile diskte önemli veri yoksa komple diski silebilirsin. Bunları dene derim arkadaşların dedikleri olmazsa.
    Linux ve program istersen onlarıda söylerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lxde -- 5 Mart 2018; 0:12:26 >
  • Bunu da deneyeyim teşekkürler ,forum ölmemis hala yardimsever bircok kisi var,adini soylemeyeyim t ile baslayan foruma da yazdık ama

• Bu aralar okulum yogun oldugu icin yontemleri deneyemedim servisine yolladim.Sonuçlandiginda sebebi neymis (tabi cozulurse)buraya yazarim.Hepinize teşekkürler

• Arkadaşlar bugun servisle konuştum anakartta sorun olduğunu düşünüyolarmış.Önceden hard diski sistem görmüyor zor bir şey değil yapılır demişlerdi ilk günler.Msinin kendi merkezine yollamışlar.Ürün yurtdışı cihazı olduğu için garantisini aldırmaya çalışcaklarını söylediler.Eğer garanti işi olmazsa anakart değişimi için 2800 tl bir tutar oluyormuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anakarti tamir ettirdim msiye ,elektrikle ilgili bi sorun olusmus dediler.Ssd de cartayi cekmis.Yarin kargoya vermelerini istiycem bakalim nasil olmus.Insallah bi daha tekrar etmez.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.