Şimdi Ara

ACİL YARDIM Mp3 Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir mp3 çalar alacağım fakat ses kalitesi konusunda çok kararsız kaldım.Bu sebepten ötürü sizin görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
    Aradığım en önemli özellik basların çok sağlam olması ve yüksek derecede ses seviyesine sahip olması. Daha önceden philips go gear 8gb lık bir mp3 çalarım vardı fakat virüs girdi ve hep donuyordu. Ben de reset atıyordum format atmak yerine ve en sonunda bir daha açılmadı. Fullsound özelliği vardı ve gerçekten hoşuma gitmişti ses kalitesi. Bugün ipod touch 4. nesili denedim sanki ses seviyesi ve bas kalitesi olarak zayıf gibi geldi bana. Normalde ipod almaya karar vermiştim bu sefer ama denediğimde biraz zayıf gibi geldi bana.(Test ettiğim kulaklık sennheiser marka iyi bir kulaklıktı. ) Tekrardan philips mi alsam yoksa ipod mu kararsız kaldım. Bu iki marka dışında daha iyileri varsa onları da öğrenmek istiyorum. Not: Kaliteli bir kulaklık kullanacağım , o yüzden önemli olan iyi bir cihaz benim için. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

• Kimse cevap yazmıyor , neden ?
    Bu konu ile ilgili diğer başlıklara bakmıştım ama orada fiyat sınırlaması vardı. O yüzden yeni bir başlık açtım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.