Şimdi Ara

Acil yardim pc topladim acilmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O seri msi anakartların xmp ve özellikle corsair ramler ile ciddi sorunları var linkteki problemi yaşıyorsunhttps://forum-en.msi.com/index.php?topic=261400.0

Doğrudan 2 stick ramin 2 side bozuk olması çok düşük bir ihtimal anakartta yazan tek slotu tek ramle çalıştır.Biosa girebilmen lazım.

usblerde de sorun olduğuna göre Bad mobo hatalı anakart da çıkmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 6 Şubat 2016; 17:34:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Ram hatasi olarak gorunuyor

Ramleri soktum ekran kartini soktum.gene ekran gelmedi.gene tek kod da kaldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam imkan varsa başka bir ram ile deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: kingtiger61

quote:

Ram hatasi olarak gorunuyor

Ramleri soktum ekran kartini soktum.gene ekran gelmedi.gene tek kod da kaldi

Bence o RAM leri iade edebiliyorsan et ve başka al.
  • quote:

Hocam imkan varsa başka bir ram ile deneyin

Ramlerin kutusunu pc yi toplarken heyecan ve sehvetle kutuyu parcaladim.geri alacaklarini sanmiyorum.baska ddr4 kullanan da etrafimda kimse yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

O seri msi anakartların xmp ve özellikle corsair ramler ile ciddi sorunları var linkteki problemi yaşıyorsunhttps://forum-en.msi.com/index.php?topic=261400.0

Doğrudan 2 stick ramin 2 side bozuk olması çok düşük bir ihtimal anakartta yazan tek slotu tek ramle çalıştır.Biosa girebilmen lazım.

usblerde de sorun olduğuna göre Bad mobo hatalı anakart da çıkmış olabilir.

Hocam ingilizcem yok o yuzden konuda ne geciyor anlamadim.dedigim gibi tek ram ramsiz ekran kartsiz cogu seyi denedim.islemciyi yanlis takmis olabilirmiyim diye dusunmeye basladim.ama bilmiyorum onla alakasi olurmu.ram leri silgiyle felan da sildim gene olmadi

• kingtiger61 kullanıcısına yanıt
    Çevireyim kart seninki ile aynı model ve aynı sorunu veriyor ramleri 3 ve 4 cü slotlarlarda tekerli kombinasyonları deneyince açmış sistem tabi dual channelden mahrum kalmış.

Tek ramle de çalışmadı ise o kart servisliktir 2 ram birden arızalı çıkmaz kolay kolay.

İşlemci tek yönlü takılıyor yinede bir söküp pinleri eğip eğmediğine bakabilirsin.

Birde ramlerin de modelini ve kodunu yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 6 Şubat 2016; 19:20:05 >
  • quote:

Çevireyim kart seninki ile aynı model ve aynı sorunu veriyor ramleri 3 ve 4 cü slotlarlarda tekerli kombinasyonları deneyince açmış sistem tabi dual channelden mahrum kalmış.

Tek ramle de çalışmadı ise o kart servisliktir 2 ram birden arızalı çıkmaz kolay kolay.

İşlemci tek yönlü takılıyor yinede bir söküp pinleri eğip eğmediğine bakabilirsin.

Birde ramlerin de modelini ve kodunu yaz.

Yoķ ya islemciyi tek hamlede yerine oturdu kapadim macunu surdum ustune .sonra sivi sogutmqyi uste yerlestirdim ondan oldugunu dusunmuyorum.ramlerimi yoksa anakartimi degiseyim.anakartin tum isiklari felan calisiyo ama anlamadim biyerde bi aksilik var aklim karisti ne yapcam ben bilmiyorum valla

%90 Anakartta sorun var İstersen götür bırak test etsinler.
  • Tamam bi servisi arayip konusayim bakalim ne dicekler

• quote:

%90 Anakartta sorun var İstersen götür bırak test etsinler.

anakarta cmos dn reset atsam ise yararmi
    Sanmiyorum ama Denemesi bedeva Her adimi soracagina denesene dostum kart elinde

• quote:

Sanmiyorum ama Denemesi bedeva Her adimi soracagina denesene dostum kart elinde

Iyice dagutmaktan korkuyorum:)

en temizi servise gir gitsin sende haklısın.
    Ne bicim is o ya kartin garantisi yok mu garanti sartlari ucretsiz tamiri kapsamiyor mu

Direk msi globale yazsana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 7 Şubat 2016; 18:50:42 >
  • quote:

Ne bicim is o ya kartin garantisi yok mu garanti sartlari ucretsiz tamiri kapsamiyor mu

haci ben yanlis anlamisim.satin aldigim yeri aradim sordum tekrardan .dediki siz belli bi miktarin uzerinde alis veris yapmissiniz hic problem degil dedi direk yenisiyle degisicekler:D bugun verdim anakarti .yarin yenisi geliyor:) gunahini aldim adamlarin valla:)
  • quote:

Hocam yeno anakart geldi.tekrardan sifirdan topladim.yine ayni sonuc yine ayni hata kodlari.lanet olsun valla booe ise.pc ciye goturdum oda benim denediklerimi denedi oda basaramadi.kasa normal calisiyor ekran yok kafayi yicem ya

Baska model bir anakart ile denen di mi belki seri halde problem var

Ramleride geri ver dostum o vakit

Yeni aklıma gelen bir durum var kasa çalışıyor yazmışsınız anakart üzerinde debug kodları da silindiğine göre Öncelilke ekran kartını sök dahili gpu ile görüntü alabiliyormusunuz bir bak derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 10 Şubat 2016; 15:12:20 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    yok sadece ramleri ve ekran kartlarini sokunce debugta bi kod kaliyor ama yinede anakarttan goruntu almaya calisitigmda ayni hic bi sinyal yok.
  • Bende sıfır aldım.aynısı benimde oldu. Anakart çalışıyor görüntü yok.ram ler alev gibi ısınıyor.25 ocaktan beri servispoint te. Sanırım bu anakartlarda problem var. Servis msi z170 kartlarla doluymuş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.