Şimdi Ara

ACİL YARDIM PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İŞLEMCİ: Q6600 GO REVİZYON
    RAM: 2*1= 2 GB Hİ LEVEL
    overclok yapmaya calıstım.. max 2.92 gb ulasabildim ki cok düşük. ve core voltajı ve kuzey köprüsü voltajı max da iken... 3gh ve üzerini denedigim anda sistem acılısta kitleniyor ve bios pilini cıkarmadan tekrar acılmıyor..
    sorun ne dir?? lütfen fikir yürütürseniz sevinirim.. yada bu konuda uzman ve telsim hattı olan bi arkadas varsa cepten de arayabilirim...düştüm yardım..

• Şimdi öncelikle G0 için o kadar voltaj vermeye gerek yok.

Öncelikle PCI-EX veriyolunu 100 mhzde kitledinmi ona emin ol.Normal PCI' larda 66 mhz olmalı.Biosta bir ayar olmalı.

Ramlerinin mhzdeğeri nedir. 667 lik mi 800lükmü

Önce çakılamnın ramdenmi olduğunu kontrol et.Ram frekanslarını düşürCpuyu mesela 333*9 değerine getir.Ramlerine 0,1 voltaj ver değerlerinide 5-5-5-15 ollarak ayarla.CPU voltajıda 1,35v falan olsun en fazla.

Bakalım açacakmı.

Birde açılmadığı zaman şöyle uzun uzun dııt dııt diye ötüyorsa sıkıntı ramlerde demektir.
  • PM göndermişsiniz,,,epeydir sadece izlemekteyim.Laptop ve emekli fx57 li sistemimle iyiyim.

:)

Sorduğunuz için yanıtlıyorum,,,,esasında Dia ya ilave edecek fazla birşey yok,,,,cpu ya ve kk ne max akıma aklım ermedi,

kademe kademe de verseniz soğutmayı arttırmadan pek işe yaramaz,fazla ayrıntı yazmamışsınız,

adım adım gitmek ve her parametreyi denemek esastır.

Her şeye rağmen gitmiyorsa yani cpu tıkanıklığı aşılamıyorsa limittir,,,yani çakılmıştır

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanDostum -- 9 Ekim 2007; 0:15:53 >
  • bence sorun cpu da g0 revizyon bile olsa bu aralar intel core2 qcore cpularda bi problem var bendekı e6750 cpu da 430 fsp nın ustunde kesınlıkle acmıyor makınayı sattıgım e6750 cpu yu arkadasımdan odunc olarak aldım ve gordumkı sorun cpu da arkadas oc ıle ugrasmadıgı ıcın cpu ları degıstırdık suanda 480 fsp gunluk kullanıyorum 503 fsp ye kadar cıktı sorun yoktu uzun sure calıstırmadım tabı. sonrasında dukkandakı q6600 aklıma geldı bırde onu denemek ıstedım cıkartım sısteme taktım sonuc husranla dolu 3 ghz yı gecemedım egerkı baska bır q6600 bulusan onuda dene anlasılacaktır sorun
  • aynı anakartı kullanıyorum son biosuyla nuh diyor 3000 demiyor :)
    401 biosu oc için en uygun bios
    eğerki işleminiz desteklenenler listesindeyse 401 biosunu kullanmanız sorununuzu çözecektir
    kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.