Şimdi Ara

Acil Yardım Pls 'Zımpara'???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar tt big typhoon vardı. Kullananlar bilirler altı okadar düzgün değil bende parlatayım dedim 180 numara zımpara kağıdı ile haliyle mahvetti.
    Şimdi ayna gibi parlatabilmem için kaç numara zımpaar kağıdı kullanmalıyım ve nerde bulabilirim?

Acil yazdım çünkü bu salakça girişimim yüzünden fansız kaldım şu an bu gün halletmem lazım.......

• En incesi bilmiyorum kaç derece ama en incesinden ver de sünger gibi olanlarda var.
  • Hocam elinde Dremel varsa onunla parlatabilirsin.
  • su zımparası de yada sıfır zımpara mutlaka bulursun hırdavatçılarda
  • teşekkürler cevaplar için.....
  • http://www.pclabs.gen.tr/2008/03/14/sogutucu-parlatma-rehberi/ arkadaşım bu link işini çok iyi görür
  • bence her ne kadar ince zımpara kullansan da, düz zımparalasan da el yapımı zımparalama işlemi, soğutucunun altını eğri hale getirir..
    freze ile işlenmesi gerek tam olarak orj. gibi performans verebilmesi için..
  • Bulunduğun yerde "polisaj veya kromaj" işleri yapan bir yer varsa, oraya götür. Yoksa, sırası ile, 150, 220, 380, 600, 1000 ve 2000 numaralı zımparaları al. Düz bir zemin üzerine koy, ortasına bir damla bulaşık sabunu damlat ve malzemeyi ileri geri sürt zımparaya..
    Kolay gele..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.