Şimdi Ara

Acil Yardım Proteus !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar proteusta toprak bağlantısı bu şekilde çıkıyor nasıl düzeltebilirim , win7 de sorun yok xp de bu sorun çıktı

Acil Yardım Proteus !!!!

• Yapay Zekanın Yanıtı

Acil Yardım Proteus: Topraklama Adı ve Ekleme

Acil Yardım Proteus, elektrikli sistemlerde topraklama sağlayan bir bileşendir. Topraklama, elektrik akımının güvenli bir şekilde yönlendirilmesini sağlayarak elektrik çarpması riskini azaltır. Proteus topraklama, elektrik tesisatlarının güvenli ve emniyetli bir şekilde çalışmasını sağlamak için hayati önem taşır.

Proteus Topraklama Adı

Proteus topraklama birimi, elektrik panosunda veya bir topraklama çubuğuna bağlanan ayrı bir cihazdır. Bu cihaz, topraklama kablosu aracılığıyla elektrik sistemindeki topraklama noktasına bağlanır.

Proteus Toprak Ekleme

Proteus toprak ekleme işlemi, elektrik sistemine bir Proteus topraklama birimi eklenmesini içerir. Bu işlem genellikle aşağıdaki adımları içerir:

• Elektrik sisteminin kapatılması
    • Uygun bir kurulum konumunun seçilmesi
    • Proteus toprak ünitesinin elektrik panosuna veya topraklama çubuğuna bağlanması
    • Topraklama kablosunun topraklama noktasına bağlanması
    • Elektrik sisteminin yeniden açılması

Proteus toprak ekleme işlemi, kalifiye bir elektrikçi tarafından güvenli bir şekilde yapılmalıdır. Topraklama, elektrik güvenliği için hayati olduğundan, tüm elektrik sistemlerinin uygun bir şekilde topraklandığından emin olmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba.
    Siz "Subcirciut Mode" altından Ground u seçiyorsunuz ondan dolayı öyle gözükmekte. Yapmanız gereken "Terminals Mode" dan ground'u seçip kullanmanız.
    Kolay gelsin.
  • "slayer_ank" ında tarif ettiği gibi istediğin Ground u bu seçimle elde edebilirsin.

Acil Yardım Proteus !!!!
  • Hocam merhabalar,

Bende XP de kullaniyorum, herhangi bir problemle karsilasmadim.Size tavsiyem silin bastan kurun ve harddisk`in icinden de siliniz save`li dosya kalmasin.Kolay gelsin
  • ARKADAŞLAR RESİMDEKI DEVRENIN ÇIZIMI LAZIM ACIL DERSE GIRECEGIM
     Acil Yardım Proteus !!!!
  •  Acil Yardım Proteus !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoktaFoton -- 12 Kasım 2014; 15:44:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.