Şimdi Ara

[Acil! Yardım]Tuscon-Sportage-Vitara-Tivoli-CRV-Duster-Renegade...Hangisi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
2
Favori
3.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

Hocam sportageyi çok beğendim ama yakıtı fazla geldi deyip tucsona yöneliyorsunuz eee tucson farklı bişey deģilki a dan z ye aynı bu yüzden aynı yakıcak yani.

Hundai de çok yakıyoır biliyorum da Tucsonun tipi daha büyük gösteriyor o fark var. Sportage daha mı üstün Tuscondan anlayamadım ?
    Tuscondan da o yüzden çekiniyorum işte yakıtı biraz sıkınıt olacak gibi normal bir kullanımda yalık ne kadar masraf cıkarırı acaba .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: kb001

quote:

Hocam sportageyi çok beğendim ama yakıtı fazla geldi deyip tucsona yöneliyorsunuz eee tucson farklı bişey deģilki a dan z ye aynı bu yüzden aynı yakıcak yani.

Hundai de çok yakıyoır biliyorum da Tucsonun tipi daha büyük gösteriyor o fark var. Sportage daha mı üstün Tuscondan anlayamadım ?
    Tuscondan da o yüzden çekiniyorum işte yakıtı biraz sıkınıt olacak gibi normal bir kullanımda yalık ne kadar masraf cıkarırı acaba .s

kağıt üzerinde boyut olarak çok farkları yok. Hatta sportage birazcık uzun birazcık geniş. Sadece Biraz alçak. Iki aracı yan yana getirip baksanız bile anlayamazsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: orain

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drsalmonella

Yeni tiguan veya yeni sportage
    Tuscona tivoliye qqya filan beşpara vermem

sportage ile tucsonun farklarını söylermisin :)

malzeme kalitesi denen bir kavram var. Herhalde aradaki farkı açıklamaya yeter.

denk paketlere bakınca biri deri koltuk sunarken diğeri bez koltuk sunuyor yalnız

şu anda donanım paketlerini ezbere bilmediğim için yorum yapamam. Ama ne zamandan beri kalite donanım ile ölçülüyor? Mesela sportage da olup tucson da olmayan donanımlar var. O zaman sizin mantığa göre sportage eze eze daha kaliteli. Kavramları birbiriyle karıştırmayalım.

Oho sen daha ne yazdığını bilmiyorsun. Malzeme kalitesi diyip donanımdan çıkıyorsun. Neyse sonuç olarak 3 kişi 2 aracıda aynı gün test ettik sportage ı beğenmedik. Beğenmedik derken tucson daha çok hoşumuza gitti onu aldık yoksa kötü bi araç değil

• subaru xv
  • quote:

quote:

quote:

kağıt üzerinde boyut olarak çok farkları yok. Hatta sportage birazcık uzun birazcık geniş. Sadece Biraz alçak. Iki aracı yan yana getirip baksanız bile anlayamazsiniz.

Boyut olarak , tip olarak , hava olarak Tucson daha önplana çıktı zihnimde. Tek sorun fiyatı ve yakıtı ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Ben Tucson derim. İsteklerinizi karşılayan en iyi araç gibi görünüyor. Yalnız yazdıklarınızı dikkat etmeden yazdınız sanırım. Çünkü zor bela anladım. Biraz daha özen lütfen.

Aynen Hocam biraz acele yazım da ondan iç içe girdi herşey, kusuura bakmayın :) Kahvaltıdan sonra hemen düzelteyim :)
    4x2 , 4x4 olayı bakımndan ne düşünüyorsunuz hocam. Mesela Vitara hem ucuz hem 4x4 hem dolu... fln ? Onu olumsuz kılan nedir, Tusconu olumlu kılan özellikleri nelerdir ? Pek işin teknik kısımlarını bilmediğimi için diyorum , sizlerden bilgilenmek istiyorum . Teşekkürler :)

Vitara Tucson' a göre daha basit duruyor. Tucson daha heybetli ve daha şık. Hatta bu segmentte en şık SUV diyebiliriz. Yalnız size tavsiyem 1.6 T 177 HP olan versiyona bakın. 132 HP' lik atmosferik motora bulaşmayın.

• quote:

quote:

quote:

Ben Tucson derim. İsteklerinizi karşılayan en iyi araç gibi görünüyor. Yalnız yazdıklarınızı dikkat etmeden yazdınız sanırım. Çünkü zor bela anladım. Biraz daha özen lütfen.

Aynen Hocam biraz acele yazım da ondan iç içe girdi herşey, kusuura bakmayın :) Kahvaltıdan sonra hemen düzelteyim :)
    4x2 , 4x4 olayı bakımndan ne düşünüyorsunuz hocam. Mesela Vitara hem ucuz hem 4x4 hem dolu... fln ? Onu olumsuz kılan nedir, Tusconu olumlu kılan özellikleri nelerdir ? Pek işin teknik kısımlarını bilmediğimi için diyorum , sizlerden bilgilenmek istiyorum . Teşekkürler :)

Vitara Tucson' a göre daha basit duruyor. Tucson daha heybetli ve daha şık. Hatta bu segmentte en şık SUV diyebiliriz. Yalnız size tavsiyem 1.6 T 177 HP olan versiyona bakın. 132 HP' lik atmosferik motora bulaşmayın.

Neden Hocam
    + 170 Beygirlik bütçeyi aşıyor biraz hocam ya sadecve 4x2 alabılyıoruz, bu nedenle ve yakıtının çok olacagı düşüncesi ile vitara ile arasında kaldım

• kb001 K kullanıcısına yanıt
    1.5 dci'ın özelliği o abi ama o kadar kasmaya gerek yok ortalama 4-5 arası yakacağını düşünüyorum 😄 Tavan barı ile kapı girişine basamak gelse jipe benzeyebilir aslında

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drsalmonella

Yeni tiguan veya yeni sportage
    Tuscona tivoliye qqya filan beşpara vermem

sportage ile tucsonun farklarını söylermisin :)

malzeme kalitesi denen bir kavram var. Herhalde aradaki farkı açıklamaya yeter.

denk paketlere bakınca biri deri koltuk sunarken diğeri bez koltuk sunuyor yalnız

şu anda donanım paketlerini ezbere bilmediğim için yorum yapamam. Ama ne zamandan beri kalite donanım ile ölçülüyor? Mesela sportage da olup tucson da olmayan donanımlar var. O zaman sizin mantığa göre sportage eze eze daha kaliteli. Kavramları birbiriyle karıştırmayalım.

Oho sen daha ne yazdığını bilmiyorsun. Malzeme kalitesi diyip donanımdan çıkıyorsun. Neyse sonuç olarak 3 kişi 2 aracıda aynı gün test ettik sportage ı beğenmedik. Beğenmedik derken tucson daha çok hoşumuza gitti onu aldık yoksa kötü bi araç değil

ben malzeme kalitesinden bahsederken; denk donanımlarda biri deri diğeri kumaş Koltuk diyen Sen değil miydin? Hadi sana kolay gelsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Boyut olarak , tip olarak , hava olarak Tucson daha önplana çıktı zihnimde. Tek sorun fiyatı ve yakıtı ...

o zaman birinden feragat edeceksiniz. Kısıtlı bütçe ile hem az yaksin hem ucuz olsun hem tasarım olsun dediğinizde elde ne kalıyor bence ona yoğunlaşın. Sıfır aracı çoğu insan hayatında bir kez alabiliyor. Burada tucson sportage xv kadjar duster denir. Ama parayı verip alacak olan sizsiniz. Sonrasinda geri dönüşü maalesef çok zor. Kolay gelsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman birinden feragat edeceksiniz. Kısıtlı bütçe ile hem az yaksin hem ucuz olsun hem tasarım olsun dediğinizde elde ne kalıyor bence ona yoğunlaşın. Sıfır aracı çoğu insan hayatında bir kez alabiliyor. Burada tucson sportage xv kadjar duster denir. Ama parayı verip alacak olan sizsiniz. Sonrasinda geri dönüşü maalesef çok zor. Kolay gelsin.

o bahsettiğiniz benım ıstedıgım özellikteki modellerin mantıklı sıralaması mı anlamadım ?

Merak Ettiğim şu 6-7 yakan bir araç ile 8-9 yakan araç arasında ciddi bir fark oluşur mu yani
    ''Vitara ile Tuscon arasında ciddi bir yakıt masrafı farkı oluşur mu '' Çok fark etmeyecekse Tuscon alınır. Ha bide Tusconda sadece 4x2 ve bir kaç özellik olacakken vitara 4x4 ve full olacak ... bu noktada tuscona değer mi soru o

Büyüklük olarak aynılar diye biliyorum ama tucsonun kaputu biraz daha yüksek bagajı biraz daha şişkin olduğu için daha heybetli bi tasarımı var kalite olarak ta çoğu kişi sportage yi önde buluyo.

araçları belirli bir sıralama ile yazmadım. Çok yol yapan biriyseniz uzun soluklu kullanımda fark oluşacaktır. Önemli olan ne alırsanız pişman olmamak. Alıp Kısa sürede satmayı düşünmüyorsaniz mantığınız hangisini diyorsa ona yönelin

• Bence öncelikle ne istediğinize karar verin.
    Bir kere diyorsunuz ki araba yapılı olsun. O zaman Vitara gibi B-Suv değil Tucson/Sportage gibi C-Suv alacaksınız. Ama bu seferde yakıt önemli diyorsunuz, o zaman da ibre Vitara'ya dönüyor.

Yakıt ve uygun fiyata yüksek donanım istiyorsanız VITARA.
    Görsellik, yapı, daha yüksek kalite istiyorsanız Tucson/Sportage.

Yani piyasada hem ucuz hem yapılı hem 4x4 hem de az yakan araba yok.

• quote:

araçları belirli bir sıralama ile yazmadım. Çok yol yapan biriyseniz uzun soluklu kullanımda fark oluşacaktır. Önemli olan ne alırsanız pişman olmamak. Alıp Kısa sürede satmayı düşünmüyorsaniz mantığınız hangisini diyorsa ona yönelin

Yok hocam 5-6 yıla kadar satmayı düşünmüyorum inş. İşte ben de ondan korkuyorum pişman olmamalı ve en mantıklısını almalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: SezerDogan

Bence öncelikle ne istediğinize karar verin.
    Bir kere diyorsunuz ki araba yapılı olsun. O zaman Vitara gibi B-Suv değil Tucson/Sportage gibi C-Suv alacaksınız. Ama bu seferde yakıt önemli diyorsunuz, o zaman da ibre Vitara'ya dönüyor.

Yakıt ve uygun fiyata yüksek donanım istiyorsanız VITARA.
    Görsellik, yapı, daha yüksek kalite istiyorsanız Tucson/Sportage.

Yani piyasada hem ucuz hem yapılı hem 4x4 hem de az yakan araba yok.

Tuscona tüp mü taktırsak :S
    E hocam vitara yı büyük yapsalar aynı şekilde satsalr kötü mü olur. Hepsinde bişey eksik o nedenle karar veremiyorum. Görselliği iyi olsun içi falan çok olmasa da 4x2 de olsa Tuscon al desem bu kez yakıt çok gidecekse hava yapalım derken para kalmaayacaksa sıkıntı.
    İşi daha da zorlaştıran şu ki vitarayı o kadar da kötü yapmamışlar az kısa sadece o nedenle tam vazgeçemıyosun bu da olur aslında fena gorunmuyor falan diyorsun. O da havalı olur hava yapar ama Tam hava için de ismi görünüşü falan ile tuscon gereklimiş gibi duruyor daha diğer modelleri arastıramadm da. Bonus soru : bunların dışında alternatif değerlendirebilir model var mı tavsiye edebılecegınız, gözden kaçmasın en mantıklı ne ise onu alalım

• Burada sana Hyundai falan aldırırlar ama boşver Jeep al keyfi hisset şimdi ama şu bu da derler ona bakarsak iç malzeme kalitesi olarak Golf Bmw1 den Mercedes A dan daha iyi ama adı üstünde o Bmw, o Mercedes. İşte bu da onun gibi o bir Jeep.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vitara iyi bir secenek olabilir Suzuki ulkemızde marka algısı yuzunden tutmasada donanım, 4x4, konfor bakımından uzmeyecektır Tuscona gore az yakabilir yeni yıla dogru hehalde yeni Kuga gelecekmiş biraz beklerim diyorsanız Kugada ıyı bır secenek olabılır iyi gunler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vitaranin yeni hali bence muazzam ha jeep kötü mü tabi ki hayır ama içlerinde biraz küçük kalıyor pek heybetli diyemem ama bu seçtiklerinden birini alacak olsam ben renegade seçerim hemde sarı rengini

• Senin İlacın 2. el Tucson Elite 1.6 T-GDI DCT+Sıvı LPG. Belki denk düşerse Elite Plus bile alabilirsin.

İlla sıfır olucak dersen Sportage Concept plus 1.6 GDI 90 lira 1-2 lira daha indirim yaparlar.

Tucson Sportage arasında fark ne dersen iç malzeme kalitesi derim. Ben Sportage var ve iç malzeme kalitesi İx35 e göre bariz daha yumuşak malzeme var. Tucsondaki kullanılan parçalar ise İx35 e göre kalitesi artılırdı.

Ama şunu aklına kazı. Tucson ve Sportage a biniyorsan Sıvı LPG parasınıda kenara ayıracaksın yoksa ev yıkar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.