Vestel CW 3001 Kartlı uydu alıcısı kullanıyorum. Yeni frekanslar aktif olduğundan bu yana kanallar
çekmiyor. Uydu alıcısı ile ilgili pek fazla bir bilgim yok. Kolay kurulum ve yeni frekanslarla
otomatik - elle kurulum seçeneklerini denedim ama hala kanallar bulunmuyor. Yardımcı olursanız
sevinirim ...
Not : Konuyu buraya açmamın nedeni ; uydu alıcıları bölümünden cevap alamadığımdandır. Çok
bilen arkadaşlara duyurulur.
kumanda üzerinde OPTS tuşuna bas çıkan ekranda kurulum a gir en altta yeni kanal ekleme var ona bastığında manuel arama var ona bas çıkan ekranda uydu ismi bölümünde türksat 1c yi bul;
frekans bölümüne: 12731 gir sembol bölümüne: 03333 veya 3333 gir polarizasyan kısmına V veya H gir ağ arama kısmına Evet de
OK tuşuna bas bekle kanalalrı bulur ve sıralamada en sona ekler
sonra kanalları kendi kafana göre taşır sıralarsın
quote:
Orjinalden alıntı: koraystyle
kumanda üzerinde OPTS tuşuna bas çıkan ekranda kurulum a gir en altta yeni kanal ekleme var ona bastığında manuel arama var ona bas çıkan ekranda uydu ismi bölümünde türksat 1c yi bul;
frekans bölümüne: 12731 gir sembol bölümüne: 03333 veya 3333 gir polarizasyan kısmına V veya H gir ağ arama kısmına Evet de
OK tuşuna bas bekle kanalalrı bulur ve sıralamada en sona ekler
sonra kanalları kendi kafana göre taşır sıralarsın
Çok teşekkürler koray saolasın yaptım. Ama bir problemim var Bizim program Zap
olarak görünüyordu , ben kanalları sil diyip öyle senin söylediklerini yaptım şimdi kanalların hepsi
birbirine girdi. Lig tv eskiden 77. kanaldan çıkıyordu şimdi kanallar 1001 den başlıyor ve Lig tv
yok Sizin vestel uydu Zap lı mı ? Bu konuda şimdi ne yapabilirim
seninle aynı uydu alıcısını kullanıyorum bendede 1001 den başlıyor kanallar
quote:
Orjinalden alıntı: yersen135
seninle aynı uydu alıcısını kullanıyorum bendede 1001 den başlıyor kanallar
Peki 1001. kanal olmadan önce zap mıydı ? Lig tv kullanıyor musun ?
evet zaptı ama lig tv kullanmıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme