Şimdi Ara

acil yardım wireless adaptör tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana çok acil wireless adaptör lazım

Tp-Link TL-WN8200ND 300Mbps Yüksek Güçlü Kablosuz USB Adaptör
    Inca IUWA-300N 300Mbps 11N 10dbi Çift anten Wireless Adaptör
    Dark RangeMax 300Mbps Çift Antenli Wireless-N USB Adaptör (DK-NT-WDN300HP2A)

bunlardan hangisini alayım mesafe ve çekim güce hangisinin daha iyi duvarlardan hangisi daha iyi sinyal taşıyor kopma sinyalde zayıflaşmaya karşı hangisi daha iyi yada sizin bildiğiniz bir marka ve model var mı mümkünse fiyat ve linkde koyarsanız çok sevinirim
    şimdiden yardım eden ve etmeye çalışan herkese çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saliharslann -- 27 Şubat 2013; 23:25:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi Allah ın kulu yok mu yardımcı olacak

• üzerinde 1km çekim mesafesi var yazılı Hiper WNU886HN le Tp-Link TL-WN8200ND yi test etme fırsatım oldu 886 ya arkadaşım 80 tl vermiş ve inanılmaz berbat bi cihaz 10mt lik alt komşusuna bağlanamıyo resmen çöp oldu halbukisi oda çift anten 300Mbps di hepsi yalanmış bende evimde denedim 5tl verseydim acırdım şuan TL-WN8200ND kullanıyorum 59tl ye aldım 159tl verseydim değerdi inca için birşey diyemiyorum kullanmadım ama yazılanların gerçek olmadıgını gördüm bağlandıgın modeme,etraftaki bina ,duvar sayısınına göre mesafe farklılık gösterir ben memnunum tavsiye ederim

• yani kardeş sen şimdi bana Tp-Link TL-WN8200ND i mi tavsiye ediyorsun aslında banada en çok o mantıklı gibi geliyor genel olarak herkes memnun gibi ama hoca inca da iyi bir marka diye biliyorum ayrıca Dark RangeMax da 1 km mesafe yazıyor kafam bu yüzden karıştı

• yer probleminiz yoksa kullandığım edup w12 yada w14 tavsiye ederim.300-500metre sorunsuz bağlanıyor ama vericininde iyi olması gerekiyor şuan smilenin dlink modemine bağlıyım sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless Sorunu. (Acil)
    10 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.