Şimdi Ara

acil yardim wp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdslar htc rio 8s wp telefn var. Telefonum bilindigi uzere tek kapak ve su an bataryasi olmus durumda ve asiri isinma var. Normalde bu garanti kapsamnda bisey ama ben telefonun camini kirdim dokunmatkte sknti yok.
    . Telefnu gndersem sadece batarya degisimi yaparlar mi ucretsiz? Ekrana dokunulmayacak desem ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sonuç olarak arka kapağı açacaklar bence sıkıntı olmaz ama eğer kapak butun gövdeyi kaplıyorsa sıkıntı olur çunku ekranın dağılma ihtimali var ve servis bunla uğraşmak istemez ekranın da tamir olması gerekebilir
  • ben de öyle dusunuyorum da 400 liralık telefona da 400 liralık masraf yapmak sacma olur. Antalyada kvk servisi varmış bakalm elden getirecem yarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rascoal

Hocam sonuç olarak arka kapağı açacaklar bence sıkıntı olmaz ama eğer kapak butun gövdeyi kaplıyorsa sıkıntı olur çunku ekranın dağılma ihtimali var ve servis bunla uğraşmak istemez ekranın da tamir olması gerekebilir

bugün antalya kvk servise gittim. kapak acıldıgında ekran dagılır değişmesi gerekir 310 tl dedi. 420 tllik ve 4 inç lcd ekrana 310 tl !!! ben de ani bi tepkiyle zaten telefon 400 tl mq dedim :D sonuç hüsran.. ekranı kırmayacaksın garantinin eline düşmeyeceksin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trivela67

quote:

Hocam sonuç olarak arka kapağı açacaklar bence sıkıntı olmaz ama eğer kapak butun gövdeyi kaplıyorsa sıkıntı olur çunku ekranın dağılma ihtimali var ve servis bunla uğraşmak istemez ekranın da tamir olması gerekebilir

bugün antalya kvk servise gittim. kapak acıldıgında ekran dagılır değişmesi gerekir 310 tl dedi. 420 tllik ve 4 inç lcd ekrana 310 tl !!! ben de ani bi tepkiyle zaten telefon 400 tl mq dedim :D sonuç hüsran.. ekranı kırmayacaksın garantinin eline düşmeyeceksin...

Özellikle de HTC servisine düşmeyeceksiniz...Android bir HTC var elimizde onda da neredeyse aynı sıkıntılar yaşandı.KVK da olsa işte markaya göre değişiyor işler.Ha yine para alırlardı ama o kadar almazlardı

• aynen öyle yani çok saçma yaptıkları tamamen para tuzağı. 420 tllik telfona 310 lira masraf... Ekranı dışarda yaptırsam 150 tl fln tutar ama bu sefer de batarya bozuk olacak ve onu da dısarda yaptırmak zorunda kalcam garanti bittiği için. Ekranı kırık kullanıp taşınabilir şarj aleti alcam ben de yapcak bşy yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: trivela67

aynen öyle yani çok saçma yaptıkları tamamen para tuzağı. 420 tllik telfona 310 lira masraf... Ekranı dışarda yaptırsam 150 tl fln tutar ama bu sefer de batarya bozuk olacak ve onu da dısarda yaptırmak zorunda kalcam garanti bittiği için. Ekranı kırık kullanıp taşınabilir şarj aleti alcam ben de yapcak bşy yok

Maddi durumunuz varsa başka bir telefona terfi edin bence öyle nereye kadar gidecek efenim...İç dokunmatik ekran kırık mı

Edit:Eğer giriş seviyesi telefon alacaksanız Gorilla Glass 3 olan telefonları alın,kırılmaya dayanıklı cam yazanlar genellikle kırılırlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamofMirrorss -- 15 Eylül 2015; 3:05:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung c 300 acil yardim
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bu telefonu idarelik almıştım zaten öğrenciyim şu an üniversite son sınıftayım mezun olup işe başlayana kadar yeni bir telefon almam zor maddi açıdan. Aslında bi telefon alabilirim şu an ama alt segment telefonlardan ve sorunlarından bıktım o yüzden bekletiyorum mezun olduktan sonra güncel en yüksek telefonu alacağım inşallah.

Dokunmatikte sıkıntı yok sadece cam kırık. 2 aydır dokunmatıkte sorunsuz kullanıyorum
  • trivela67 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam

• quote:

Geçmiş olsun hocam

sağolasınnn :)
    Bulursanız Lumia 525 alın idarelik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha fazla para vermek istemiyorum artık hocam zaten versem de wp almam artık :) taşınabilir sarj aldım idare ediyorum bakalm
    Hayırlısı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.