Arkadaşlar ilk önce bütçe olarak 1300_1600 aralığında param var. Ve bilgisayar almayi düşünüyorum ama kararsız kaldım. Marka olarak Asus. Lenovo. Dell var. Arkadaslar bana samimi söyleyin. Çünkü maddi durumum iyi değil ve ilk pc deneyimim olacak. Sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var. Çünkü sizin fikirlerinize kulak vererek Alaçam. İlk önce ben öğrenciyim. Hem sanal alemde gelebileceğim vede oyun oynanacak bişey olsun. Oyun dediysem böyle ağım şahım oyunlar değil. ( kantir. Hayflaf. Gta vb) bunlar yani bir de Son dönemde çıkmış oyunlar var. Allahiniza kurban bana yardımcı olun. Çünkü ben anlamam pc onun için yardımıniza ihtiyacım var. Bu yüzden sizden alacağım bilgiler çerçevesinde alacağım. Simdiden allah sizden razı olsun. Şimdi Size kafamın karıştığı bu iki pc nin özelliklerini yazacağım. Lütfen hangisinin iyi, kaliteli, dayanıklı, yetkili servis bakımından iyi olduğunu belirtiniz. Şimdi Lenovo nun özellikleri Notebook Markası : Lenovo İşlemci Markası : Intel İşlemci Modeli : 3. nesil Intel® Core™ i5-3230M Çift çekirdekli işlemci İşlemci Tipi : Intel Core i5 İşlemci Hızı : İ5-3230M - Turbo Boost 3.2 GHz İşlemci Cache : 3 MB Yonga Seti : Mobile Intel® HM76 Express Chipsets Ekran Boyutu : 15.6 Ekran Tipi : LED HD Ekran Çözünürlüğü : 1366x768 Ekran Kartı : Nvidia Ekran Kartı Belleği : Paylaşımsız, 2 GB Grafik İşlemcisi : Nvidia GeForce GT 740m HDMI : 1 HDMI bağlantı noktası Sistem Belleği : 6GB Bellek Tipi : 1600 MHZ DDR3 Max Bellek : 8 GB Disk Kapasitesi : 1 TB Disk Hızı : 5400 RPM Optik Sürücü : DVD Super Multi Ethernet : Gigabit Ethernet LAN Wireless : 802.11b/g/n Bluetooth : Bluetooth 4.0 Usb Portu : 2 USB 2.0 + 2 USB 3.0 Video Portu : 15 pinli VGA video konnektörü Klavye : Entegre sayısal tuş takımının olduğu tam boyutlu Hoparlör : Dahili Stereo Hoparlörler Kart Okuyucu : Var Kamera : Tümleşik Dijital Mikrofonlu HD Web Kamerası Parmak İzi Okuyucu : Var Touchpad : Çok Fonksiyonlu Touch Pad İşletim Sistemi (Yazılım) : FreeDos Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil Pil Teknolojisi : 6-cell Li-lon Pil Notebook Ağırlığı : 2.54 Kg Garanti Süresi : 24 Ay Resmi Lenovo Servisi Buda Asus un özellikleri. Notebook Markası : Asus İşlemci Markası : Intel İşlemci Modeli : 4.Nesil Intel® Core i5-4200U Çift Çekirdekli işlemci İşlemci Tipi : Intel Core i5 İşlemci Hızı : i5-4200U - 1.6 GHz Turbo Boost ile 2.6 GHz'e kadar İşlemci Cache : 3 MB Ekran Boyutu : 15.6 Ekran Tipi : LED HD Ekran Çözünürlüğü : 1366x768 Ekran Kartı : Nvidia Ekran Kartı Belleği : Paylaşımsız, 2 GB Grafik İşlemcisi : Nvidia GeForce GT 740m HDMI : 1 HDMI bağlantı noktası Sistem Belleği : 8GB Bellek Tipi : 1600 MHZ DDR3 Max Bellek : 8 GB Disk Kapasitesi : 1 TB Disk Hızı : 5400 RPM Optik Sürücü : DVD±RW Ethernet : Gigabit Ethernet LAN Wireless : 802.11b/g/n Bluetooth : Bluetooth 4.0 Usb Portu : 2 USB 2.0 + 1 USB 3.0 Klavye : Numerik Q TR Hoparlör : Dahili Stereo Hoparlörler Kart Okuyucu : Var Kamera : Tümleşik Dijital Mikrofonlu HD Web Kamerası Touchpad : Çok Fonksiyonlu Touch Pad İşletim Sistemi (Yazılım) : FreeDos Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil Garanti Süresi : 24 Ay Resmi Asus Servisi Lütfen yardımlarını bekliyorum. Simdiden teşekkür ederim.
notebook tavsiye bölümüne konu açarsan yardımcı olurlar.