Şimdi Ara

acil yardımm...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar...yardımcı olursanız sevinirim... bu akşam bilgisayarıma işlemci ram ve anakart taktım.... anakart inteldg33fbc, işlemci core2duo 6420, ram kingston 1 gb ddr 2 667 mhz .... ama pc açılmadı... açılıo ama windows xp taraması yapan yere gelince yeniden başlıo her seferinde... bios a felan girebiliom...f8 ile güvenli kipte açmaya çalıştım ama olmadı.... yine aynısını yaptı...bilgisayarcıyı aradım anakart aldıysan sistemi yeniden kurman gerek dediler.... para koparmak için mi öle dio yoksa gerçekten öylemii... format atmaktan başka çare yok mu...kabloları yanlış bağladığım için böle bi sorun olabilir mi...

• format atman gerekir, gene düzelmez ise belleklerde sıkıntı vardır yada bios ayarlarında raid yada raid sürücüleri gibi... daha bir çok nedeni olabilir

ama benzer sorunum format ile çözüldü
  • ok kardes çok sağol... raid desteği yok anakartımda... iki hdd yi raid yapınca pc nin hızı yüzde kaç artar tahmini...
  • bu seferde formatr atamıom:S.... cd yi taktım ama pc cd yi görmüyo sanırım.... habire aynı şey oluo.... xp taraması yapan yere gelince tekrar başlıo... bios a felan girio ama... ne yapacam bilen var mı???
  • yav kimse yokmu yardım edecek.....

kardes öle bi menü yok...boot yazan bi yer ama first gibi şeyler yazmıo

boot menü type normal
    boot device priority cd/dvd-rom drive
    floppy drive
    hard disk drive
    ethernet
    hard drive order samsung sp0411n
    cd/dvd-rom drive order no optical drive
    removable drive order no removable drive
    boot to optical devices enable
    boot to removable devices enable
    boot to network enable
    usb bot enable
    zip emulation type floppy
    boot usb devices first disable
    usb mass storage emulation type auto
    uefi boot disable

boot menüsünde bunlar yazıo...nerden cd yi göstercem açılırken....

• boot menüsünden cd-rom'u işaretle.f10'la kaydet bilgisayarı yeniden başlat.(kurulum cd'si CD_ROM'un içinde olsun.)cd den önyükleme için herhangi bir tuşa bas diye bir ibare gelecek karşına enter e bas kuruluma devam et.
  • ne yapsam olmuyo..... benim anakart intel g33fbc modeli... bu anakartta nası yaparım ... bide pc açılırken f10 basınca pc deki takılı olanları gösterio sanırım.... açılırken f10 a basınca

boot option menü

SAMSUNG SP0422N - 40.0 GB
    IBA GE Slot 00C8 v1250

bunlar çıkıo sadece....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIMMM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.