Şimdi Ara

ACİL YARDIMM..! XPERİA P AÇILMIYOR :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu naptysam açamadım..ses yükseltme tuşuna ve açma kapama tuşuna birlikte bastım nafile..bilgisayara usb ile bağladım fakat pc görmüyor..ama telefonda kırmızı ışık yanıyor..ses kısma tuşuna basıp bağladım yine açılmıyor..pc companion u indirip bağlanmayı denedim yine sonuç yok..telefonu nasıl acacam lütfen yardım..her türlü müdaheleyi yapacam ama lütfen yardım edin..

• İnşallah bir çözüm bulunur kardeş.. Bende Sony Xperio Miro var ve güncelleme gelmişti. Tıkladım update'e, ama indirmeyi onaylamadım. İptal demeden direk başa dön tuşu ile ana ekrana döndüm. Sonra telefonu kapattım sim kartı çıkarmak için, kapanış o kapanış. ne bir ışık ne bişey. Telefoncu yapacak bişey yok dedi, fikri olan varsa çok makbule geçecek.
  • winamp2 kullanıcısına yanıt
    TELEFONU ses açma +kısma+güç düğmesine basılı tut sarjdayken bendede var aynı telefon ve her seferinde işe yarar olmadı youtube da belli tuş kombinasyonlarıyla recovery moda alındığında videolar var ordan açabilirsin ama telefon sıfırlanır yalnız umarım yardımcı olmuşumdur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.