Şimdi Ara

Acil YardımMmMm!! :s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar. yurdısından iphone 3gs 16gb geldi bana.ama 46.hafta uretimiymis.dune kadar bu 39. hafta we sonrasındakilerin yasadıgı sorundan haberim yoktu.telefoncuya gittim unlock yaptırmak icin. we bana olmayacagını,olsa bile telefon kapandıktan sonra kendini resetleyecegini falan soyledi.hemen gelip foruma baktım we forumda blackrain falan yapıp normale dondugunu gordum. ama isin kotu tarafı blackrain falan nedir bilmiorm iphone hakkında cok bir bilgim yok.jailbreak nedir ws hic bilmiorm daha dogrusu biliorm ama sadece ne oldugunu neyse sormak istedigim sey kısaca su: "ben telefonumu jb falan yapmadan sadece unlock yaparak sorunsuz kullanabilirmiyim????" yani uygulama falan istemıorm smdilik.telefon ozelligini kullansam bile bana yeter LUTFEN yardımcı olun
    smdiden tesekkurler.iyi geceler..

• cok zor bişeymi sordum arkadaslar? :s
  • benim bildiğim kadarıyla 39. haftadan sonra yapamıyorsa jb o zaman hiç bir türlü kullanamazsın zaten telefon olarak kullanmak için jb yapmak mecburi yani unlock u jb üzerinden yapıyorsun 1.jb 2.unlock bekleyeceksin mecburen
  • ya jbyi yaptım smdi sanırım.ama unlock icin internete baglanmam gerekıo we wirelessdan baglanıo gorunmeme ragmen giremıorm :s

ayrıca hattımı taktım we suan telefon bildigin calısıo :D ne kayıt yaptırdım nede unlock yaptm :D nası oluo bu is :S:S:S
  • Su andan itibaren yaklasik 15 gun sure icerisinde telefonunu kayit ettirmezsen sinyal barlarini bir daha goremezsin sanirim. En iyisi gidip derhal pasaporta kaydettirmek.
  • hadi ya :S:S peki kayıt ettrmeye telefonu getrmesek olabiliyomu??cnku babamın pasaportyla kaydettrcez we ben il dısında olucam bugunden itibaren 15gun falan.sadece kutusuyla falan gitse olabiliyomu acaba?
  • nasıl ya 15 günden itibaren kaydettirmessen bütün seri numaralı tellerdemi geçerli bu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.