Şimdi Ara

ACİL YARIDM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DROP MU DİYE Bİ SERVERDE OYNUYORUM.. SEZON 3 EPİSODE 2 .... ARKADAŞLARLA GUİLD KURDUK AMA ALLİANCE DEDİKLERİ BİRLEŞME KONUSUNDA OLDUKÇA CAHİLİM ... YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM .. ŞİMDİDEN TEŞŞEKKÜRLER DONANIMCILAR :D :D

• Alliance ittifak demek.diyelim sen a guildini kurdun.b ve c guild masterina alliance teklifi gönderiyorsun kabul ederlerse guildler birleşmiş oluyor.yararlarına gelince ortam oluyor birde castle siegede kaleyi beraber savunuyorsunuz yada beraber saldırıyorunuz ve ancient item düşen map'e sadece kalenin sahibi ver allience guildler girebilir(o mapin adını unuttum.castle siegenin yapıldığı yerden giriliyor.başında npc bekliyor.)
  • CryWolf
  • Crywolf değil :) 3 tane kapı var zaten biri lorencia biri crywolf öbürü benim dediğim.köprüden inince hemen solda.
  • 1. cisi ... alliance ne gönderili,yo nede alınıyo ... 2 . cisi Castle single nedir???
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan0303

1. cisi ... alliance ne gönderili,yo nede alınıyo ... 2 . cisi Castle single nedir???

Guild master sen değilsen yapamazsın veya serverda bug olabilir.
    Castle Siege de guild savaşları yapılan bir event. Yukarda bahsedilen map de land of trial sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 1 Temmuz 2010; 18:23:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Acil yardım
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SwampOfCalmness

Olarak geciyor bazen serverini gore isim degişebiliyor.
    Dogru biliyorsam
  • pf....help me !! alliance yapamıyorum !!!

1-) o linkte sadece kanturu event var ... ve serverde aynısını yaptım 1 dakika içinde falan başlamadı.
    2-) bug dediğiniz şey ne ? millet yapıyo allianceyi biz yapamıyoruz !!!

• Allianceyi Attıktan sora Guildler arası ittifak oluyor arkların dedıgı gıbıde bide castle siegede event oluyor
    Yanlıs hatırlamıyorsam D ye Basıyorsunuz ondan sora allianceyi tıklayıp adamın ustune tıklyıorsunuz.
    ve @~ bi isaretmıydı neydı unuttum yanlısam duzeltiniz o isaretlede guidlerle konusabılıyorsunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRaFy

Allianceyi Attıktan sora Guildler arası ittifak oluyor arkların dedıgı gıbıde bide castle siegede event oluyor
    Yanlıs hatırlamıyorsam D ye Basıyorsunuz ondan sora allianceyi tıklayıp adamın ustune tıklyıorsunuz.
    ve @~ bi isaretmıydı neydı unuttum yanlısam duzeltiniz o isaretlede guidlerle konusabılıyorsunuz..

@@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |YipMan| -- 16 Temmuz 2010; 15:07:40 >
  • d ye basıp alliance ye tıklayıp gm ye sağ tıklıyoruzz .. ama NE GÖNDERİLİYOR NEDE ALINIYOR!!.. ve castle single serverde olmuyo sanırım . 2 serverde oynuyorum ikisindede yok ! dropmu ( offline .. ya kapandı yada bakımda. .dün gitti server .. ) ve strike mu ( online ve yeni başladım ) .. adım SweetWich-SlowMotion-XpyM..
  • Levelden Dolayı Olabılır 400 Level Ol tekrar Dene Olmassa Serverde Yoktur :)
  • denedik olmuyo !! ama allianceler var :C başka bi guilde giriyoruz alliiancede başka şeyler yazıyo ... offff!!!!!!!!!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.