Şimdi Ara

Acil Yazıcı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok acil bir tarayıcı almam gerekiyordu, kitaplardan taramam gereken yerler var bu yüzden canon 4400F almaya karar verdim ama bu fiyata multifonksiyonlu canon mp520, hp c5280, hp c5180 almak daha cazip geldi.

Benim için en büyük öncelik kitapları rahatlıkla tarayabilmem bunun için bu 3 yazıcıdan hangisini önerirsiniz, kitapları rahatlıkla tarayamayacaksam canon 4400F'i yarın alacağım, acil yardımcı olursanız çok sevinirim. Acaba canon mp520 nin de 4400F deki gibi kitap taraması için Z-Lide kapağı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voyageer -- 30 Aralık 2007; 18:17:21 >

• Selam Dostum,

Bence HP5180.
    Ne yazici alacaksan al ama , kartuslarin bitince aglamamak icin, verdigim adrese bir bak. Bu kartuslarla uyumlu bir yazıcı tercih et.
    Ben de tanesi 11 YTL den 6 renk kartus aldim. Hangisi biterse doldurup doldurup kullaniyorum. resetleyici falan gerekmiyor.
    Su ana kadar uretilmis en sorunsuz ve ucuz kartus çözümü. Murekkepler de 1. sinif fotograf murekkepleri.
    ADI : DOLAN KARTUŞ ADRESİ : www.DolanKartus.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: barcelonaguy

Selam Dostum,

Bence HP5180.
    Ne yazici alacaksan al ama , kartuslarin bitince aglamamak icin, verdigim adrese bir bak. Bu kartuslarla uyumlu bir yazıcı tercih et.
    Ben de tanesi 11 YTL den 6 renk kartus aldim. Hangisi biterse doldurup doldurup kullaniyorum. resetleyici falan gerekmiyor.
    Su ana kadar uretilmis en sorunsuz ve ucuz kartus çözümü. Murekkepler de 1. sinif fotograf murekkepleri.
    ADI : DOLAN KARTUŞ ADRESİ : www.DolanKartus.com

YA DOSTUM SENDE BELLEMİŞSİN BİŞEY HERKESE AYNI ŞEYİ GÖNDERİYON ADAM KARTUŞLA İLGİLİ SORU SORSADA GÖNDERİYON SORMASADA GÖNDERİYON
  • Canon MP520 de kitaplari rahatlikla taratabilirsin cunku kitap taratma islemleri icin tarayicinin kapagini acarken tek hareketle 1 kat yukari alabiliyorsun.. HPde yok bu özellik..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.