Şimdi Ara

acil yeni araç önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.6 dci edc megane sporttourer iyi bir tercih olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla 1.6 cvt kullanıyorum. Yakıt çok iyi. Rahatlıkla alabilirsiniz.
    Aracım 4200 şehir dışı hep 5.5/100km yaktı. Şehir içi 6.8-7.5/100km yaktı.
    Çok km yapmadığım için dizel de almadım LPG de takmadım.
    Bu arada CVT şanzuman kullanabileceğin en konforlu, geçişleri hissettirmeyen ve düz vitesten daha az yakan bir şanzumandır.
    İzolasyon yeni corollalarda çok düzeltildi. Bence dene. Bana hiç kötü gelmiyor.

• dr.oguz kullanıcısına yanıt
    c-max ı çok inceledim sıfır fiyatları çok fazla iknci el az kilometre baktım ses izolasyonu konusunda iyi değil diyorsanız hayal kırıklığı olur benim için test videolarında ses yalıtımı çok iyi diyorlar :(?????
  • C4 grand picasso

• refugee kullanıcısına yanıt
    Dogrudur cok fazla arac kullanmadim ben belkide normaldir, b max in otopark test videosunu izlemenizi tavsiye ederim

• YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-2012-model-kia-sportage-0-ayarinda-full-donanimli-arac-175000055/detay

Bu aracı alacak gibiyim gsl işaretlenmiş ama bilmeden de işaretlenmiş olabilir yalnız aklıma fena takılan bi konu var GDI ve GSL farkı tam olarak nedir acaba servisi aradım cevap alamadım dh de gdı yeni nesil motor performans daha iyi yazılmış başka yerlerde birşey yazmıyor bir de aracın ruhsatında mı yazar bu gdı gsl olayı yada motorunda felan mı nasıl emin olurum kianın yeni sattığı araçlarda sitesinde gdı yazıyor ????

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-2012-model-kia-sportage-0-ayarinda-full-donanimli-arac-175000055/detay

Bu aracı alacak gibiyim gsl işaretlenmiş ama bilmeden de işaretlenmiş olabilir yalnız aklıma fena takılan bi konu var GDI ve GSL farkı tam olarak nedir acaba servisi aradım cevap alamadım dh de gdı yeni nesil motor performans daha iyi yazılmış başka yerlerde birşey yazmıyor bir de aracın ruhsatında mı yazar bu gdı gsl olayı yada motorunda felan mı nasıl emin olurum kianın yeni sattığı araçlarda sitesinde gdı yazıyor ????

• quote:

Orijinalden alıntı: refugee

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-2012-model-kia-sportage-0-ayarinda-full-donanimli-arac-175000055/detay

Bu GSL PLUS göstere ekrana baktım büyük ekran 57500 58000 e alınırsa çiçek gibi olur çünkü Kmsi benim arabanın kmsinden az

• refugee kullanıcısına yanıt
    İlan tarihi 10 Ağustos 2014 diyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem 4500km gibi baya uzun yol yapacaksınız. Mercedes ile yaparsınız çok çok daha iyi olcaktır. Size en yakın araba B serisidir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-boyasiz%2Cciziksiz%2Chatasiz-207580848/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2012-mercedes-benz-b180-blueefficiency-prime-7g-f1-vites-209860881/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juke sero -- 6 Haziran 2015; 13:09:37 >

• juke sero kullanıcısına yanıt
    DH'de B serisi hakkında çok iyi şeyler yazmamış arkadaşlar hantal kalıyor motor çekmiyor deniyor

çok inceledim motoru da mercedes motoru değil renault motoruymuş bu çok soğuttu beni mercedes motorlarına sonuna kadar güvenir alırım ama renault deyince soru işaretleri gelmeye başladı tabi,

benim fiyat aralığımdaki araçlar genel olarak 100.000 km geçmiş araçlar (B180 CDI için)bunu da düşünmek lazım :?

Şimdi B180 benzinli yakıtına baktım şehir içi 8,3 benim için sınırda / tabi sportage düşünürken en çok takıldığım konu yakıt sarfiyatıydı :/ sportage gibi görüntüsü olan bir araç için veririm benzin parasını diye düşünmüştüm şimdi mercedes için de veririm 8 litre parası ama dediğim gibi renault motoru...??????

Renault un mercedes için ürettiği motorlarla ilgili bir araştırmaya daha gireceğim bakalım ne deniyor...

• HERKEZE ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM GERÇEKTEN ÇOK YARDIMLARINIZ OLDU

ARKADAŞLAR BU ARADA ARAÇ ALMAM İÇİN 2 HAFTAM KALDI İKİ HAFTA SONRA MEMLEKETE GİDİYORUM VE MUTLAKA DEĞİŞTİRECEĞİM ARABAMI... :D

ŞU AN SON LİSTEM ŞÖYLE ÖNCELİĞİ OLAN EN BAŞTA OLMAK ÜZERE:

1- FORD C MAX 1,6 TDCI TITANIUM X PAKET

2- MAZDA 5 1,6 DİZEL SPORT (BU ARAÇ HAKKINDA YORUMLARINIZI ALABİLİRİM)

3- SEAT ALTEA XL 1,6TDI STYLE

4- COROLLA VERSO 1,6D-4D (SON SEÇENEK ÇÜNKÜ FAZLA PAHALI)
  • 2015 MODEL FORD C MAX 1.6 TDCİ TİTANİUM ALINDI TÜM YAZDIKLARINIZ ÖNERİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM GERÇEKTEN ÇOK FAYDALI BİLGİLER VE ÖNERİLERDİ

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.