ARKADAŞLAR FORUMDA YENİ OLMAMA RAĞMEN AÇILAN TOPİCLERİN BİR ÇOĞUNUN GEREKSİZ VE AYNI KONULAR ÜZERİNDE AÇIMIŞ OLDUĞUNU GÖRDÜM
FORUMDA YAŞ SINIRLAMASI VARMI BİLMİYORUM AMA BURADA CİDDİ ANLAMDA TAKILANLAR VAR BU ARKADAŞLARA HAKSIZLIK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOM
BİRAZ DAHA ÖZENLİ DAVRANIRSANIZ HEPİMİZİN YARARINA OLUR TMM Bİ YERDE HERKESLEN BİŞEYLER PAYLAŞMAK İSTİYONUZ TMM AMA AYNI ŞEYİ 13-15 EKRE VERMENİN Bİ LÜZUMU YOK
BİDE TOPİC AÇARKEN LÜTFEN BİREYSEL DEĞİL TOPLUMSAL KONULARA DEĞİNİRSENİZ ÇOK DAHA SEVİNİRİM TŞKRLER
YORUM YAPMANIZ ŞART DEĞİL sadece okuyuncada bişeyler anladınızdan eminim forum güzel ama eksikleride yok değil
İyi Yazmışsın ama darılmada bunu yazmak sana düşmez sanki?
belki bana düşmez başka forumlardada üyeliğim var ben ciddi anlamda buradaki topicleri açıp okuyorum ve bazen hayal kırıklığına uğruyorum bazı arkadaşlar çok güzel konulara parmak basıyo yeni bişeyler öğrenince bende seviniyom öyle topicler varki ko la alakası bile yok
haklısın katılıyorum fakat bu forum acıldıgından beri boyle vede gun gectıkce kotuye gıdıyor okdar onlem alınmasına ragmen. bende senın gıbı uyarıcı mesajlar yamak ısstıyorum ama yazsam bıle en fazla 30 kısı bakar. sonuc olarak her dc de bıle bellı saatlerde 20 ye yakın baslık acılırken senın benım onun yapabılecegı cok sey yok dıye dusunuyorum. Bu bolum ile ugrasan moderator arkadasların bence adedının fazlalasması gorusundeyım ki cekı duzen verilebilsin.
Doğru yukarda bi topic acılmıs adam simiti 1 lokmada yiyomus...Knight ile ne alakası varsa artık
Yerden göğe haklısın
pislik herif sen benim adımla nasıl girersein lan foruma banlayın bunu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme