Şimdi Ara

acildir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: !XiR

quote:

Orijinalden alıntı: babybaby

quote:

quote:

quote:

@babybaby
    puanlarım şu şekilde

http://img36.imageshack.us/img36/4346/asdasduns.jpg

4 yıllık tutmaz heralde. sizce istanbuldan 2 yıllık tutar mı? aslında şuanda aof okuyorum ama örgün eğitimde istiyorum
    işletme-iktisat-muhasebe..bilgisayarla ilgili bölümler..turizmde olabilir. sizce yeterli mi puanım?
    2 yıllık için hangi tabloya bakacağım? hadi arkadaşlar bi yardım edin size bu gece namazda dua ediyim

4 yıllık tutmaz. yani 2. kontenjanları bekle dicem ama 50-60 puan fark var arada çok zor... 2 yıllıklar için tablo 3A ya bakıcaksın. İstanbul üniv. de ağırlama hizmetlerini ve işletme yönetimini yazablirsin. ağırlama hizmetleri turizmin diğer adı kafan karışmasın :D

dediğiniz bölüme baktım ama puan yazmıyor? sadece koşullar ve kontejan verilmiş

onlar yeni açılmış bölümler o yuzden yazmıyodur. ayrıca 2 yıllık değil mi arkadaşım :D diploma notuna bakarlar puan o kadar önemli değil diploma notunda yeter zaten

saol. peki aynı üniversitede bilgisayar programcılığı otomotiv teknolojisi falan var bunları yazabilirmiyim? say-1 bölümleri de onlar. çok soru sordum ama..

ea1 olarak girdiysen sınava seçemezsin

• Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri

yav bu bölüm ea -sayısal ortak alan gözüküyor ama okul bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollory

Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri

yav bu bölüm ea -sayısal ortak alan gözüküyor ama okul bulamadım

Bilgi için mi , ben link vereyim ama kızma sakın. Malum bu forumda link verildi mi adamı dövüyorlar.

http://www.mersin.edu.tr/bolumler.php?fid=56&id=252

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@babybaby
    puanlarım şu şekilde

http://img36.imageshack.us/img36/4346/asdasduns.jpg

4 yıllık tutmaz heralde. sizce istanbuldan 2 yıllık tutar mı? aslında şuanda aof okuyorum ama örgün eğitimde istiyorum
    işletme-iktisat-muhasebe..bilgisayarla ilgili bölümler..turizmde olabilir. sizce yeterli mi puanım?
    2 yıllık için hangi tabloya bakacağım? hadi arkadaşlar bi yardım edin size bu gece namazda dua ediyim

4 yıllık tutmaz. yani 2. kontenjanları bekle dicem ama 50-60 puan fark var arada çok zor... 2 yıllıklar için tablo 3A ya bakıcaksın. İstanbul üniv. de ağırlama hizmetlerini ve işletme yönetimini yazablirsin. ağırlama hizmetleri turizmin diğer adı kafan karışmasın :D

dediğiniz bölüme baktım ama puan yazmıyor? sadece koşullar ve kontejan verilmiş

onlar yeni açılmış bölümler o yuzden yazmıyodur. ayrıca 2 yıllık değil mi arkadaşım :D diploma notuna bakarlar puan o kadar önemli değil diploma notunda yeter zaten

saol. peki aynı üniversitede bilgisayar programcılığı otomotiv teknolojisi falan var bunları yazabilirmiyim? say-1 bölümleri de onlar. çok soru sordum ama..

ea1 olarak girdiysen sınava seçemezsin

ea2 olarak girdim desem doğru bi açıklama mı olur çünkü arkadaşlar yazabilirsin dioda

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.