Sen en iisi kendine ölü süsü ver Yada sen git dersini çalış yaww arkadaşın dediği gibi bi sınav bo*una ölürsün mölürsün
quote:Orjinalden alıntı: Lo@ding olum forumda iki saattir millete laf yetiştirdeceğine ders çalışsaydın knouyu anlardın lan
quote:Orjinalden alıntı: blacksea533 burnundan karabiber çek sonra dışarı saçlarını islatıp çık şişeye buz gibi suyu koy dıkle dışarda bide uzun uzun nefes al bak nası hasta oluyorsun karabiber yok pulbiber olsa olmazmı
quote:Orjinalden alıntı: Chiron_tt quote:Orjinalden alıntı: blacksea533 burnundan karabiber çek sonra dışarı saçlarını islatıp çık şişeye buz gibi suyu koy dıkle dışarda bide uzun uzun nefes al bak nası hasta oluyorsun karabiber yok pulbiber olsa olmazmı sendede mubarek hiçbişi yok hasta olmak istiyosun bı dene ama işe yarıcagını zannetmem sana bışı olmazsa bizde yaparız
Sen inatla hasta olmak istiyosan, ıslak kafayla dışarda gez 10 dk felan hatta koş yorul eve gir buz gibi su iç Geçmiş olsun
quote:Orjinalden alıntı: Chiron_tt yuppiii kaburgalarımda agrı hissetmeye başladım. oleeey Olum sen zaten hastasın.. Tek ihtiyacın Bakırköyden bi rapor...
quote:Orjinalden alıntı: readyornot quote:Orjinalden alıntı: Chiron_tt yuppiii kaburgalarımda agrı hissetmeye başladım. oleeey Olum sen zaten hastasın.. Tek ihtiyacın Bakırköyden bi rapor...
işin zor senin, bi ödev için hasta olmayı göze alıyosan, yarın başka başka zorluklarda saatte kaç km yapacan bakalım?
quote:Orjinalden alıntı: Chiron_tt soguk bi dus alıyım en iyisi olum de get ben gelip hastanelik edecem şimdi seni
quote:Orjinalden alıntı: ozanunal Bu kadar kasma. Sen ver adresini biz gelip seni hastanelik ederiz. Tabe yaa niye iki saattir bunu düşünemedim
quote:Orjinalden alıntı: MuSTy!!! topiğe bak ya..sonra evde adım deliye çıkıyo..monitöre bakıp bakıp gülüyo bu çocuk diyolar cocuktan ses yok belirtiler basladı galiba