Şimdi Ara

Acilinden hazır sisteme ram tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pcmin ramını değiştirmeyi dusnuyorum cunku daha iyi bir ramla cok daha iyi sonuclar alabilirim. Özellikleri yazıyorum;

İşlemci: Phenom 2 X4 955 3.2 8Mb
    Anakart: Msi 870-G54 am3 ddr3 2000mhz(o.c)
    Şuanki Ram: Kingston 4 gb 1333mhz cl9 dual kit
    Ekran karti: HD6950 gddr5 2gb 256bit
    sanırım ram icin bunlar yeterli birde enerjiyle ilgili sıkıntım yok 700w 80+ power var

arkadaşlar cok pahalı olmadan alabileceğim performanslı bir bellek lazım.. Yardımlarınızı bekliyorum

• şuanki ram'inizin yeteceğini düşünüyorum ram olarak yükseltseniz günlük kullanımda pek anlayamayacaksınız
  • ya bu soğutuculular filan var kıngston sanki cok dusuk kalıyor gibi geliyor bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marksman87

ya bu soğutuculular filan var kıngston sanki cok dusuk kalıyor gibi geliyor bana?

ram miktarın bence de yeterli
    çok program ve oyun aynı anda açık kullanıyorum diyorsan yanına bir 4 gb daha alabilirsin. bi dha da ram ihtiyacın olmaz zaten
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cmv4gx3m1a1333c9-4gb-ddr3-1333mhz-cl9-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=48059

• Oyun amaçlı kullanılıyorsa yeterli bir miktar 4gb ama tek slotlar zaten ucuzlamışken al bir tane daha.Bir daha ram derdi olmaz.

gskill ripjaws 4gb 1600mhz cl9 alınabilir.Yada aynı ramden bir tane daha al.Daha sağlıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marksman87

Arkadaşlar pcmin ramını değiştirmeyi dusnuyorum cunku daha iyi bir ramla cok daha iyi sonuclar alabilirim. Özellikleri yazıyorum;

İşlemci: Phenom 2 X4 955 3.2 8Mb
    Anakart: Msi 870-G54 am3 ddr3 2000mhz(o.c)
    Şuanki Ram: Kingston 4 gb 1333mhz cl9 dual kit
    Ekran karti: HD6950 gddr5 2gb 256bit
    sanırım ram icin bunlar yeterli birde enerjiyle ilgili sıkıntım yok 700w 80+ power var

arkadaşlar cok pahalı olmadan alabileceğim performanslı bir bellek lazım.. Yardımlarınızı bekliyorum

sokağa paranı atma boşa remlerin performansa bi etkisi olmaz oyun ve günlük kullanımda 4gb bellekte son derece ytrlidir eğer para harcamak istiyorsan harddiskini aynısından alıp raid yapabilirsin yada ssd disk al en azından bilgisayarn serileşir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.