Bildirim
Açılışa beklerim ;) (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
SPB001 -
UML güzel deneme ;) ama değil dostum :( yılmadan devam... 23.15 de modeli açıklıyorum :) -
SPB005 olması lazım tamamdır -
Yine değil maalesef... bu arada paralel açılış yaptığım diğer forumda bildiler modeli ;) Açılış burada sona eriyor biz susalım resimler konuşsun....Birazdan... -
Ama Hasan abi sana teessüf ederim. Ben Seiko mu diye sormuştum. Sen de devam olacak demişsin. Marka doğru deseydin bari, o kadar marka saydım ki beynim eriyodu az kalsın -
-
-
güle güle kullanın, çok güzel saat -
Hayırlı olsun patron..
Ilk bakışta Radiomir'e benzettim nedense.. Güzel zamanlarını göstersin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun
En azından 6R20'li bi model söyledim -
kalsit teşekkürler dostum, daha iyisi senin olsun
MrCEO kısmetse orta vadede bir Radiomir 210 hep aklımda ;)
UML teşekkürler evet mekanizma tahmini doğru o zaman sende hediye çoraplardan hak ettin :) adresini pm yolla ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hozburun -- 2 Mart 2013; 23:25:08 > -
Güle güle kullan Hasan abi -
Hasan abi hayırlı olsun, çok keyifli bir model. İlk kez gördüm bunu değişik bir havası var Vintage gibi mi desem Ayrıca akrep, yelkovan çok şık
Yukarıda Seiko dememe rağmen neden doğru marka demedin diye sitem etmiştim ama, zaten doğru deseydin bile modeli bilemezmişim -
Hayırlı olsun hocam, yine turnayı gözünden vurmuşsun. Daha önce görmemiştim bu modeli, çok güzelmiş -
tyanali teşekkür ederim ;) Daha iyileri senin olsun
NightHawk. ;) Hemen bildin sende :) O yüzden ses etmedim ;) Teşekkürler dostum :)
coolfire çok teşekkür ederim ;) Araştırınca oluyor ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hozburun -- 2 Mart 2013; 23:38:23 > -
Hasan abi hediyeden haberim yoktu, ben yine de almış kadar oldum teşekkür ederim.
Rakamlara hiç dikkat etmedim balıklama atladım konuya -
Hasan abim hayirli olsun Hic gormedigim bir seiko gusel zamanlar gostersin
Kolleksiyona güsel parçalar koydun koymasınada kutudan çıkışını verecegin model varmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 3 Mart 2013; 11:15:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel yani ne bileyim çok değişik bir havası var hayırlı olsun :) -
Abi hayırlı olsun, ilk defa görüyorum ben de bu modeli.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X