bende de ayno sorun var fakat ben sorunun neden olduğunu biliorum ben d deki recovery i bu işe yaramaz die shift dell yaptım ve sildim fakat yer olarak silinmedi ve işlevi hala sürüo(sonra işime yaradı ve geri yükleme yaptım) şimdi F1 sorunu veriyor bıos tan tam olarak nerden kapatabilirim bu f1 i
açılışta hdd de problem olmuş o doğru olabilir bios menusunde f1 eror enable disable var eror hatasını göster kapa diye onu disable yapınız bitti yoksa sizi formula bire çağrıyorlar yarışın diye
merhaba şu anda elime gelen toıshiba psa30e model laptoptata aynı sorun var cihaz bana geldiğinde hdd görmüyordu müşterini söylemesine göre usb flashdisk taktıktan sonra bu olay olmuş...her neyse yeni hdd takıp yüklemeye başladım ön yüklemeyi yaptıktan sonra tekrar açıldığında yüklemeye devam etmiyor siyah pencerede herhangi bir ibare olmadan kalıyordu rastgele F1 tuşuna bastığımda yükleme devam etmeye başladı fakat yükleme işin garibi tam 5 saat sürdü fakat cihazı her açtığımda f1 tuşuına basmadan windows açılmıyor ve biosta f1 erorr kapayacak herhangi bir bölümde yok biosu update yaptım nafile...başka bir hdd takıp tekrar formatladım niye yükleme cok uzun sürdü fakat açıldığında windows normal çalışıyor fakat f1 tuşuna basmadan windows gelmiyor...helppppp
her anakartın biosu farklı olsada birbirne benzeyen ayar var şimdi orda bios ayarları bölümü var ordan f1 bölümü var orada hata karşında yenile deniyo onu kapayın olup bitti
hocam ben servis elemanıyım günde 5-6 laptot bir o kadar pc bakıyoruz bios'ları elbette biliyoruz fakat bunun biosunda öyle bir menü ve bölüm kesinlikle yok gerekirse tüm bios ekranını çekip koyayım
recovery kısmınıda format esnasında iptal edip harddiski tek parça haline getirince herşey belli olur... tabiki biosuda default ayarlarına getireceğiz aynı zamanda benden bu kadar, bunu yapmadan harddisk ölmüş demek istemem sende demesen iyi olur... kolay gelsin fdisk, fdisk, fdisk
Selamlar değerli dostlarım, benimde bu konuyla ilgili bir maruzatım olacaktı; Samsung npr538h model kodlu laptop'umda uzun zamandır böyle bir problem yaşıyorum, bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme